ΣΧΕΣΕΙΣ

5 πράγματα που δείχνουν πως δεν σε θέλει πραγματικά

Μήπως συμβαίνουν και απλώς δεν τα προσέχεις;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 πράγματα που δείχνουν πως δεν σε θέλει πραγματικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλεις να δεις πώς είναι ένας άντρας που δεν θέλει πραγματικά σχέση μαζί σου; Και όταν λέμε σχέση εννοούμε πραγματική σχέση, από εκείνες με τα κοινά ενδιαφέροντα, τις εμπειρίες και τα Σαββατοκύριακα που τα περνάς στο κρεβάτι. Δώσε βάση!

Aν δεν ενδιαφέρεται να μάθει τίποτα για τη ζωή ή τη μέρα σου

Αν στις συζητήσεις μονοπωλεί κάθε δευτερόλεπτο με τη ζωή και τα προβλήματά του, αν δεν ρωτάει ποτέ πώς πέρασες τη μέρα σου, αν δεν ξέρει βασικά ή και όχι τόσο βασικά στοιχεία για την ζωή σου τότε ξέρεις.

Αν ξεχνάει να σου τηλεφωνήσει

Ας υποθέσουμε πως έχει πάει απόγευμα, εσύ τον έχεις αποχαιρετήσει εχτές μετά από ραντεβού/σeξ κλπ. Δεν έχει πάρει τηλέφωνο, περιμένεις. Πηγαίνει βράδυ. Δεν έχει εμφανιστεί. Να, αυτό είναι ένα καλό πρώτο δείγμα ότι δεν ενδιαφέρεται.

Αν κανονίζει πρώτα τις διακοπές με τους φίλους του και έπειτα μαζί σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εχετε βγει έξω, και σου ανακοινώνει πως κανόνισε με την παρέα του να πάνε 10ήμερο στα νησιά. Δε σου προτείνει να ακολουθήσεις, ούτε να σχεδιάσετε κάτι μαζί - τότε τι κάνετε μαζί;

Αν επικοινωνεί μαζί σου αφού πρώτα εσύ τον αναζητήσεις

Πάντοτε χαίρεται όταν σε ακούει, είναι πάντα ομιλητικός, ευχάριστος και ευγενικός. Και αν τον καλέσεις να βγείτε έξω, πιθανότατα να έρθει και να περάσετε καλά. Αν όμως δεν τον αναζητήσεις, πιθανότατα να μην τον δεις.

Aν δεν οργανώνει τη ζωή του γύρω από σένα 

Αν σε θέλει, τότε κάθε μέρα θα πρέπει να ψάχνει κενό στο πρόγραμμά του για να κάνετε κάτι μαζί. Ένα Σαββατοκύριακο θα το διαθέσει για να μείνετε μόνοι σας. Αν τελοσπάντων δεν λαμβάνει υπόψην του τη κοινή σας ζωή, τότε δεν θέλει να είναι πραγματικά μαζί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 325 / position2: 922
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb