BED TALK

Παράξενα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια όταν θέλουν να κάνουν παιδί

Γιατί το να γίνεις γονιός έχει και αυτό τον κόπο του
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Παράξενα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια όταν θέλουν να κάνουν παιδί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να κάνεις παιδί μπορεί να ακούγεται εύκολο, όμως για αρκετά ζευγάρια δεν είναι εύκολη διαδικασία.

Κάποιες φορές περνούν οι μήνες, ακόμη και τα χρόνια, περιμένοντας να δουν την πολυπόθητη ροζ γραμμούλα στο τεστ εγκυμοσύνης.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι παγκοσμίως, 90 εκατομμύρια ζευγάρια αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα σύλληψης. Το 85% από τα ζευγάρια αυτά (77 εκατομμύρια) δεν αναζητούν ποτέ βοήθεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Από τα 13 εκατομμύρια ζευγάρια που αναζητούν ιατρική βοήθεια, ποσοστό μικρότερο από το 42%, θα αρχίσει τελικά θεραπεία. Έτσι λοιπόν, από όλα τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μόνο το 6% έχουν την ιατρική βοήθεια που απαιτείται.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 300.000 υπογόνιμα ζευγάρια.
Αυτό το ζευγάρι θέλοντας να δώσει μια ευχάριστη νότα σε όλη αυτή την επώδυνη ψυχολογικά διαδικασία, δημιούργησε ένα βίντεο για να δείξει στα ζευγάρια που προσπαθούν ότι αρκετοί είναι εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπογονιμότητας και πώς λίγο ή πολύ, όλοι κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα μέχρι τελικά να ζητήσουν βοήθεια από τον γιατρό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιες φορές το σeξ γίνεται αγγαρεία την περίοδο που το ζευγάρι προσπαθεί να συλλάβει ένα μωρό. Αγοράζει πακέτα με τεστ εγκυμοσύνης, έχει έναν οuροσυλλέκτη στο μπάνιο, ψάχνει στο google για στάσεις του σeξ που βοηθούν στην σύλληψη, η γυναίκα ξαπλώνει με τα πόδια προς τα πάνω ώστε να «κατέβει» το σπέρμa και άλλες τέτοιες κουλές, αλλά πέρα για πέρα αληθινές συνήθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 237 / position2: 1105
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb