ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Σημάδια που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του

Δες τα, αναγνώρισε τα και τρέξε μακριά του
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σημάδια που φανερώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τις πρώτες μέρες, άντε και τους πρώτους μήνες, είσαι τόσο ενθουσιασμένη/ ερωτευμένη που να, αυτά τα μικροελαττώματα, οι παρασπονδίες, τα πταίσματα, βρε αδερφέ, κάνεις ότι δεν τα προσέχεις.

Φυσικά και δεν θέλεις να τα προσέξεις. Θέλεις όλα να είναι ονειρικά και να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα.

Τα μυστήρια σημάδια όμως που δείχνουν ότι κάτι πάει στραβά μαζί του ή ότι η σχέση σας δεν πρόκειται να διαρκέσει και πολύ, είναι εδώ. Μην εθελοτυφλείς. Αναγνώρισέ τα:

Αναφέρεται συνέχεια στις πρώην του. Μα, τόσο ωραία που περνούσαν γιατί χώρισαν; Δεν έχεις καταλάβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συναντάτε φίλους του και δεν σε συστήνει καν. Σαν να μην υπάρχεις. Ούτε λόγος φυσικά να πας από το σπίτι. Τι; Να σε δουν οι γονείς του;

Δεν σηκώνει το βλέμμα του από το κινητό. Μα, πότε θα σε κοιτάξουν αυτά τα υπέροχα, χμ, κόκκινα μάτια; Και μια σέλφι μαζί; Όχι;

Δεν παίρνει αποφάσεις, δεν παίρνει πρωτοβουλίες, δεν παίρνει τα πόδια του να σηκωθεί να κάνει κάτι. Τεμπέλης; Βαριεστημένος; Άβουλος; Αναποφάσιστος; Έμπλεξες.

Όλα του πάνε στραβά και συνεχώς γκρινιάζει. Για τη ζωή, την ανεργία, εσένα. Μα, δεν κάνεις τίποτα κακό. Τι του φταίει συνέχεια; Πεσμένη αυτοπεποίθηση. Αυτό του φταίει.

Δεν σου λέει πώς νιώθει. Πέρα από το "μωρό μου, σ’ αγαπώ" -αυτό το λέει ευτυχώς- τον βλέπεις κατσούφη, στεναχωρημένο, θλιμμένο ή και πολύ χαρούμενο αλλά δεν σου ανοίγει την καρδιά του. Κρατά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα.

Εάν νομίζεις ότι εσύ θα τον φτιάξεις, θα τον βάλεις στο δρόμο τον σωστό, ως μεγαλύτερη θα σου πω: Αποκλείεται. Πήγαινε γι' άλλα, άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 300 / position2: 606
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb