ENTERTAINMENT

H αγάπη της για τα παλιά ρούχα την έκανε εκατομμυριούχο

Three Bird Nest, το όνομα της επιτυχίας της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H αγάπη της για τα παλιά ρούχα την έκανε εκατομμυριούχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alicia Shaffer είχε το δικό της κατάστημα με ρούχα στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τον σύζυγό της, όμως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε να το κλείσει.

Αντί όμως να μείνει με σταυρωμένα χέρια, βρήκε τον τρόπο να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, με αποτέλεσμα σήμερα να κερδίζει 65.000 δολάρια τον μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Shaffer (@shashaffer) στις

Όλα ξεκίνησαν, όταν έπρεπε να βρει μια έξτρα απασχόληση για να βγάζει 100-200 δολάρια, που ήταν τα μηνιαία δίδακτρα της σχολής χορού της κόρης της. Έτσι, το 2011 έστησε ένα διαδικτυακό μαγαζί με το όνομα «Three Bird Nest», που πουλούσε καπέλα και μπαντάνες και πλέον έχει καταφέρει να είναι η πιο επιτυχημένη πωλήτρια στο Etsy, ιστοσελίδα που πουλάει χειροποίητα προϊόντα ή από δεύτερο χέρι.

Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι η τύχη θα της χαμογελούσε και στο μόνο που προσδοκούσε, μιας και είχε απογοητευτεί, ήταν να έχει 1-2 παραγγελίες την εβδομάδα. Τελικά οι πωλήσεις της αυξήθηκαν και την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα η Shaffer είχε 90 παραγγελίες.

Τότε ήταν που αποφάσισε να δει επαγγελματικά αυτήν την ασχολία της και αφού έψαξε και ενημερώθηκε για το πώς πρέπει να στήσει την ιστοσελίδα της ώστε να προσελκύσει όσους περισσότερους πελάτες μπορεί, κατάφερε να κερδίζει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο, ενώ, μιας και η δουλειά της απογειώθηκε, έχει 15 υπαλλήλους προσωπικό, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση. Πάντως, είναι αποφασισμένη να είναι η καλύτερη στο είδος της, γι' αυτό και θέλει όλα όσα σχετίζονται με τα προϊόντα της να είναι στην εντέλεια!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alicia Shaffer (@shashaffer) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2916 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb