Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Η Ελληνίδα που σχεδίασε το τελευταίο εστιατόριο του Gordon Ramsay

Η Αφροδίτη Κρασσα μεγαλουργεί στο Λονδίνο

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2019

Η Ελληνίδα που σχεδίασε το τελευταίο εστιατόριο του Gordon Ramsay

H Αφροδίτη Κρασσά είναι αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων έχοντας ένα βραβευμένο studio στο Δυτικό Λονδίνο το οποίο βρίσκεται πίσω από πολλές, εξαιρετικές δουλειές.

Το portfolio της είναι γεμάτο από συνεργασίες με διάσημα μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κινηματογράφους αλλά και άλλα πρότζεκτ όπως η συνεργασία με τον Julian Metcalfe για τη δημιουργία του Ιtsu, ενα συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων, το σχεδιασμό του πρώτου εστιατορίου 'The Perfectionist's Café' στο αεροδρόμιο Χίθροου, τη δημιουργία του διάσημου εστιατορίου Dishoom και τον επανασχεδιασμό των κινηματογράφων Curzon Cinemas.

Πρόσφατα σχεδίασε το νέο γαστρονομικό διαμάντι του Gordon Ramsay, το εστιατόριο "Lucky Cat" το οποίο μπορείς να δεις και να θαυμάσεις εδώ.

"Ο εξαιρετικός σχεδιασμός δεν αφορά μόνο στις μεγάλες ιδέες αλλά και σπουδαίους ανθρώπους. Συνεργαζόμαστε με όλους: τους ξενοδόχους, τους εστιάτορες, τους επιχειρηματίες και στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε πρωτότυπους χώρους. Ως σχεδιαστές, χρησιμοποιούμε γενναιότητα, μαγεία, διορατικότητα και όραμα" εχει πει η ίδια.
Διαβάστε Ακόμη
Διακόσμηση Πριν 182 εβδομάδες
Γιατί το νέο εστιατόριο του Gordon Ramsay είναι τόσο σκοτεινό;
Δε φαντάζεσαι την απάντηση
Δέσποινα Πολυχρονίδου
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb