FITNESS

Χάσε το λίπος της κοιλιάς που σε ζορίζει με αυτό το πρόγραμμα

Γίνε κορμί και αγάπησε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Χάσε το λίπος της κοιλιάς που σε ζορίζει με αυτό το πρόγραμμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιθανότατα να έχεις ακουστά για την μπάλα Bosu, καθώς είναι ένα πολύ δημοφιλές όργανο γυμναστικής. Αν θέλεις δε να δυναμώσεις τον κορμό σου είναι το κατάλληλο μέσο για να ασκηθείς και να αποκτήσεις τις δυνατότητες που ονειρεύεσαι. Για αυτό λοιπόν, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής με Bosu που θα σε κάνει να κάψεις το λίπος της κοιλιάς που σε ζορίζει.

Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το Bosu στο ασκησιολόγιο σου. Σύμφωνα με την personal trainer Larysa DiDio, αυτό το όργανο γυμναστικής σε αναγκάζει να δουλέψεις περισσότερους μυς του σώματος σου, καθώς και να δουλέψεις ακόμα περισσότερο τον κορμό σου. Ακόμα, επειδή εξασκείς πολύ και την ισορροπία σου κάνεις καλό και στον εγκέφαλο σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να ασκηθείς αποτελεσματικά με αυτόν τον τρόπο είναι να αποφύγεις να κουνάς το Bosu και να κάνεις περιορισμένες κινήσεις.

Στήσε λοιπόν το σώμα σου σωστά, με ίσια πλάτη, κάτω τους ώμους, σφιχτή την κοιλιά και ελαφρώς λυγισμένα τα γόνατα και ξεκίνα να ασκήσε. Παρακλατω μπορείς να δεις ένα αντίστοιχο πρόγραμμα γυμναστικής από την DiDio, ενώ αν το εφαρμόσεις συστηματικά θα δεις απίστευτες αλλαγές στο σώμα σου.

Διάρκεια ασκήσεων: 45-60 λεπτά

Επαναλήψεις ασκήσεων: 10 με 15 επαναλήψεις η κάθε άσκηση για 3-4 γύρους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
2 / position1: 918 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb