Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Φοράς συνεχώς μαύρα; Nα τι δείχνει για σένα

Tι λέει για σένα αυτή η επιλογή

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2018

Φοράς συνεχώς μαύρα; Nα τι δείχνει για σένα

Πολλές φορές έχουν δημοσιευτεί έρευνες σχετικά με την ψυχολογία του χρώματος αποδεικνύει σταθερά ότι τα χρώματα προκαλούν συναισθηματικές, συμπεριφορικές και σωματικές αντιδράσεις.

Οι διαφημιστές ας πούμε, γνωρίζουν ότι ένα προϊόν μπορεί να έχει εντελώς διαφορετικό αντίκτυπο εάν αλλάξει το χρώμα της συσκευασίας!

Οι ψυχολόγοι έχουν βρει ότι ορισμένα χρώματα στο περιβάλλον μας βοηθούν ή εμποδίζουν την εκτέλεση ορισμένων καθηκόντων. Η συγκέντρωση είναι καλύτερη σε δροσερά περιβάλλοντα ενώ η άσκηση εκτελείται καλύτερα σε ζεστά περιβάλλοντα.

Τι όμως δείχνει για τον χαρακτήρα κάποιου το μαύρο χρώμα;

Κάποιος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για τα ρούχα και να φορά μαύρο ή να περνά δύσκολη περίοδο. Παρ'όλ'αυτά η επιλογή του χρώματος σημαίνει τα κάτωθι:

Το μαύρο αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την κομψότητα, την πειθαρχία και το μυστήριο. Μερικές φορές όμως συνδέεται και με την κακή ψυχολογία.

Οι άνθρωποι επιλέγουν το μαύρο για να δείξουν σοβαρότητα! Εκπέμπει εξουσία, αλλά δημιουργεί φόβο προσέγγισης και πολλές φορές όσοι φορούν μαύρα έχουν ακριβώς αυτό στο νου τους.
Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb