BED TALK

5 ρorn sites που λατρεύουν οι γυναίκες

Και γιατί

5 ρorn sites που λατρεύουν οι γυναίκες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι γυναίκες πλέον δεν θεωρούν τις ταινίες ποpνό κάτι σαν ταμπού και δεν διστάζουν να παραδεχθούν ότι τις παρακολουθούν. Φυσικά οι προτιμήσεις τους διαφέρουν από εκείνες των αντρών. Όχι μόνο ως προς την φαντασίωση αλλά και στην αναζήτηση τους στο ίντερνετ. Οι γυναίκες προτιμούν περισσότερο κάποια συγκεκριμένα sites, που ίσως οι άντρες δεν γνωρίζουν ή δεν δίνουν πολύ σημασία.

Ακολουθούν 5 από αυτά:

Make Love Not Ρorn

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To site ιδρύθηκε το 2012 από την Cindy Gallop, μετά την επιτυχημένη ομιλία της στο TED και την κυκλοφορία του ομώνυμου βιβλίου. Αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει αυτό το site, με αληθινά ζευγάρια να κάνουν σeξ και μότο «Υπέρ του έpωτα, υπέρ του ποpνό και υπέρ του να ξέρουμε την διαφορά»

Hot Guys F***

Το site πρωτοεμφανίστηκε το 2014. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα sites, η κάμερα επικεντρώνεται περισσότερο στον άντρα κατά την διάρκεια της πράξης. Ένας σοβαρός λόγος λοιπόν...

I Feel Myself

Το site περιέχει βίντεο, κυρίως με solo γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται. Γυναίκες με πιο φυσικό look και μια πιο καλλιτεχνική ματιά στον γυναικείο οpγασμό. Τα βίντεο χωρίζονται σε «solo» και «friend».

Lucie Makes Ρorn

Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό το νουάρ ρorn site. Δεν θα βρείτε έυκολα hardcorε σκηνές, ούτε πλάνα από την μέση και κάτω, Το συγκεκριμένο site επικεντρώνεται στο στήσιμο της σκηνής και το διαλόγου, που οδηγούν την φαντασία σε πολλά μονοπάτια.

Hysterical Literature

Ξεκίνησε ως καλλιτεχνικό project και κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμιο φανατικό κοινό. Τα βίντεο δείχνουν μια γυναίκα να διαβάζει ένα βιβλίο που έχει επιλέξει πάνω σε ένα τραπέζι. Όμως κάτω από το τραπέζι, κάποιος, με την βοήθεια μιας συσκευής μασάζ, προσπαθεί να της αποσπάσει την προσοχή. Οι γυναίκες σταδιακά «παλεύουν» πολύ σκληρά για να διατηρήσουν την προσοχή τους στο βιβλίο. Ένα διεγερτικό και ενδιαφέρον project, και κυρίως, διαφορετικό...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 380 / position2: 563
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb