ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φτιάξε στο σπίτι το νέο trend στα burgers

Shredded beef και τα μυαλά στα κάγκελα

Φτιάξε στο σπίτι το νέο trend στα burgers

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να έχεις υπομονή, αλλά αξίζει τον κόπο! Η νέα μόδα στα burgers λέγεται shredded beef και μπορείς να το κάνεις στο σπίτι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1.5 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
2 σκελίδες σκόρδο σε σκόνη
2 κουταλιές της σούπας σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
1/2 κουταλάκι αλάτι
Πιπεριά


ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 300 βαθμούς. Αφαιρέστε το πλεόνασμα λίπους από το κρέας. Τοποθετήστε το κρέας σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και αφήστε ένα κομμάτι του για να το σκεπάσετε. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, τη ρίγανη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά και απλώστε ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές του κρέατος. Τυλίξτε το κρέας με το αλουμινόχαρτο καλά - καλά! Τοποθετήστε σε ένα μεγάλο ταψί ψησίματος. Τώρα το δύσκολο κομμάτι, ψήστε στους 200 βαθμούς για 4 ώρες ή ανάλογα με το φούρνο σας,  έως ότου το ψητό απλά διαλύεται με ένα πιρούνι. Kομματιάστε όλο το κρέας και αφήστε το να κρυώσει λίγο.

Και τώρα φτιάξτε τα burger σας! Γεμίζετε τα ψωμάκια σας με κρέας, ντομάτα, μαρούλι ή ρόκα, κρεμμύδι, και γκούντα, αλλιώς, για κάτι πιο εξωτικό, δοκιμάστε μια σάλτσα αβοκάντο (λιώστε ένα αβοκάντο, ρίξτε λάδι και αλατοπίπερο). Καλή όρεξη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 166 / position2: 1087
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb