Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

To μοντέλο Charli Howard ξέρει τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα

Δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2018

To μοντέλο Charli Howard ξέρει τον καλύτερο τρόπο να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα

Εάν είστε ένας από τους 100.000+ ανθρώπους που ακολουθούν τον Charli Howard στο Instagram, έχετε δει ότι, αντίθετα από τα περισσότερα μοντέλα και τους περισσότερους ανθρώπους γενικά, η πανέμορφη Charli αναρτά συχνά θα έλεγε κανείς, όχι κολακευτικές φωτογραφίες του εαυτού της.

Η ίδια τις ποστάρει με υπερηφάνεια ακόμη και αν φαίνεται η κυτταρίτιδά της την οποία δεν αφαίρεσε με κάποιο app στο κινητό. Αυτό, με λίγα λόγια, μπορεί να είναι μόνο το καλύτερο μυστικό ομορφιάς αυτού του μοντέλου.

"Ήταν πολύ θεραπευτικό για μένα", εξηγεί.

"Είναι περισσότερο σαν ένα ημερολόγιο για το πώς έχω προχωρήσει ως άτομο. Μου αρέσει να βλέπω όλες αυτές τις γυναίκες που αγαπούν το σώμα τους, και αναρωτιόμουν γιατί είμαι τόσο φοβισμένη να το κάνω κι εγώ;"

Η ίδια λίγο καιρό πριν έγραψε ένα μακροσκελές post στο Facebook για να μιλήσει για το πρακτορείο της που της ζήτησε να χάσει κι άλλο βάρος.

"Όσο περισσότερο μας αναγκάζετε να χάσουμε βάρος, τόσο περισσότεροι σχεδιαστές πρέπει να κάνουν ρούχα για να ταιριάξουν με τα μεγέθη μας", έγραφε, "και τόσο τα κορίτσια θέλουν να αδυνατίσουν κι άλλο. Δεν είναι πλέον μια εικόνα που θα επιλέξω να εκπροσωπώ".

Η Charlie ίδρυσε το "All Woman Project" με το μοντέλο Clémentine Desseaux. 

"Ήμουν δυστυχισμένη, και όμως ήμουν στο επιθυμητό βάρος μου. Στο κεφάλι μου, έλεγα σαν: «Μόλις φτάσω σε αυτό το xxs μέγεθος, θα είμαι πραγματικά χαρούμενη», και μετά όταν έφτασα αναρωτιόμουν «Γιατί δεν είμαι;» Είναι ένα παράξενο πράγμα, αλλά είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη τώρα. Είναι υπέροχο να μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι και να μην κοιτάς τις θερμίδες. Να φας πίτσα χωρίς ενοχές. Το να είσαι απαλλαγμένη από αυτούς τους δαίμονες είναι εκπληκτικό. "

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb