ΜΟΔΑ

Το μοντέλο από το Σουδάν που γράφει ιστορία

Περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και αυτό είναι μόνο η αρχή

Το μοντέλο από το Σουδάν που γράφει ιστορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 19χρονη καλλονή, Anok Yai, πρόσφατα έκανε κάτι που ελάχιστα έγχρωμα μοντέλα έχουν καταφέρει. Πριν από λίγες ημέρες, ήταν αυτή που άνοιξε την επίδειξη του οίκου μόδας Prada, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, όντας το δεύτερο έγχρωμο μοντέλο που έκανε αυτό, 20 χρόνια μετά, από την Naomi Campell, η οποία ήταν η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που επιλέχθηκε για αυτό.

Την Yai, ανακάλυψε ένας πράκτορας μοντέλων που έτυχε να βρεθεί σε μια από τις εκδηλώσεις του Πανεπιστήμιου Howard στην Ουάσινγκτον, των ΗΠΑ και κάπως έτσι ξεκίνησε τη λαμπρή της καριέρα. Αρχικά, υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο Next Models και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα της ανδρικής συλλογής του οίκου Prada για την φθινοπωρινή σεζόν, πέρυσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, όπως η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, νιώθει πολύ χαρούμενη που το πρακτορείο της έδωσε την ευκαιρία να ζήσει το όνειρο της, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ό,τι είναι η δεύτερη έγχρωμη γυναίκα που επιλέχθηκε από την Prada για αυτόν τον ρόλο και μάλιστα, μετά τη "βασίλισσα", Naomi Campell.

PRADA WORLDWIDE EXCLUSIVE. This is something that I'd only dream of. Thank you Ms Prada, Olivier Rizzo @willyvanderperre @ashleybrokaw @kylehagler and the Next team for giving the little girl from Manch a chance. Can't believe I'm the first black woman to open for Prada since queen @iamnaomicampbell, forever grateful. And thank you to @patmcgrathreal @cheriejohnson56 and @guidopalau they made me look extra chic - PRADA CHIC 😂💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANOK (@anokyai) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
5 / position1: 438 / position2: 1088
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb