ΥΓΕΙΑ

Γιατί στον ίδιο χώρο οι άνδρες ζεσταίνονται και οι γυναίκες κρυώνουν;

Τι κάνει τις γυναίκες να κρυώνουν πιο εύκολα

Γιατί στον ίδιο χώρο οι άνδρες ζεσταίνονται και οι γυναίκες κρυώνουν;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κάνει τις γυναίκες να κρυώνουν πιο εύκολα και να ζητούν κουβέρτες, ζακέτες και το καλοριφέρ στο τέρμα ενώ οι άντρες σκάνε από τη ζέστη; Eίναι κοινό μυστικό ανάμεσα στα ζευγάρια, όταν εκείνος γυρνά κοντομάνικα, εκείνη να τυλίγεται με το πάπλωμα.

Πού οφείλονται όλα αυτά λοιπόν; 

Ρίξτε το φταίξιμο στο σώμα, τον μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος!

Υπάρχουν ούτως η άλλως μεγάλες διαφορές στο αντρικό και το γυναικείο σώμα, με τους άντρες να αλλάζουν εύκολα θερμοκρασία σώματος ενώ οι γυναίκες να τη διατηρούν σταθερή. Το γυναικείο σώμα, σε συνδυασμό με τις ορμόνες τους και ο μεταβολισμός τους που είναι πιο αργός από τον αντρικό συμβάλλουν στο να κρυώνουν οι γυναίκες πιο εύκολα. Προσθέστε σε αυτό ότι οι γυναίκες έχουν μικρότερο εκτόπισμα και λιγότερη μυϊκή μάζα και έτσι δεν παράγουν εύκολα θερμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πιο μαζεμένο γυναικείο σώμα, οι γυναικείες ορμόνες και ο χαμηλότερος ρυθμός του μεταβολισμού είναι λίγοι μόνο από τους παράγοντες που συμβάλλουν στο να νιώθει μια γυναίκα πιο έντονα το κρύο!

Ακόμη αν περιμένουν περίοδο και κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, η θερμοκρασία πέφτει, όπως πέφτουν και τα επίπεδα σιδήρου τους. Το χαμηλό σίδηρο σημαίνει λιγότερα ερυθρά αιμοσφαίρια άρα λιγότερη θερμότητα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 251 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb