ΥΓΕΙΑ

Γιατί να επισκεφθείς το γυναικολόγο σου μετά τις διακοπές

Kλείσε ραντεβού!

Γιατί να επισκεφθείς το γυναικολόγο σου μετά τις διακοπές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το καλοκαίρι πέρασε και πήγε στο καλό, σε σένα όμως μπορεί να έχει μείνει κάτι από τις διακοπές, και αυτό δεν είναι απαραίτητα καρτ ποστάλ ή άμμος από την παραλία. Είναι μια ιδανική στιγμή για μια γυναίκα να επισκεφθεί το γυναικολόγο της!

Γιατί; Μια σειρά από λόγους που κάνουν το καλοκαίρι τέλειο, μπορεί να είναι επικίνδυνα ή επιβλαβή για την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

Το καλοκαίρι το θερμό και υγρό κλίμα ευνοεί ένα μικροπεριβάλλον στον κόλπο που μπορεί να έχει μικρόβια όπως και τη στασιμότητα των εκκρίσεων.

Το καλοκαίρι μένουμε για ώρες με το ίδιο υγρό μαγιό, ή με στενά ρούχα και εσώρουχα που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπάνια στη θάλασσα ή στην πισίνα είναι η καθημερινή μας συνήθεια, κάτι που για τις γυναίκες αποτελεί έκθεση στα μικρόβια - ενώ η ηλιοθεραπεία σε υγρές πετσέτες που μπορεί να έχουν αναπτύξει μικρόβια είναι επίσης επικίνδυνη.

Στα beach bars και σε άλλα μέρη ίσως αναγκαστούμε να πάμε τουαλέτα σε εγκαταστάσεις που δεν επιτρέπουν σωστή υγιεινή.

Και τέλος, το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται κατά μέσο όρο από την αύξηση των σeξουαλικών σχέσεων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μολύνσεις της μικροβιακής χλωρίδας ή των μικροοργανισμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 422 / position2: 699
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb