ΥΓΕΙΑ

Αυτή είναι η πιο χοτ επέμβαση για τα χείλη τώρα

Μάλλον η Kylie Jenner ανήκει στο παρελθόν!

Αυτή είναι η πιο χοτ επέμβαση για τα χείλη τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με έρευνα του οργανισμού American Society of Plastic Surgeons οι αιτήσεις για τη βελτίωση των χειλιών του στόματος από τις γυναίκες αυξήθηκαν κατά 50% μεταξύ των ετών 2000-2016. Εκατομμύρια εκπρόσωποι του θηλυκού φύλου ανά τον κόσμο θέλησαν να μεγαλώσουν, αλλά και να φτιάξουν το σχήμα των χειλιών τους, γεγονός εμφανές ιδιαίτερα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όπου φωτογραφίες τους παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πλέον όμως, μια νέα μόδα ήρθε για να εκτοπίσει την παλιά, η οποία μάλιστα επιβάλλει το εντελώς αντίθετο, δηλαδή τη μείωση του άνω χείλους. Σύμφωνα με την πλαστική χειρούργο Δρ Melissa Doft, οι συγκεκριμένες επεμβάσεις είναι πιο δημοφιλείς στην Ασία και κατά τη διάρκεια τους αυτό που γίνεται είναι η αφαίρεση δέρματος από το πάνω χείλος, ώστε να γίνει πιο μικρό και πιο λεπτό.

Πρόκειται για μια επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία, ενώ η διάρκεια της είναι περίπου 15-30 λεπτά ανά χείλος και ανάλογα με το ποσό του ιστού που θα αφαιρεθεί. Όσο για τα ράμματα, θα πρέπει να μείνουν στη θέση τους για μια εβδομάδα και όταν το διάστημα αυτό περάσει μπορούν να βγουν από το ίδιο άτομο που έκανε την επέμβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνήθως οι χειρούργοι συνιστούν στους πελάτες τους να ακολουθούν μια ελαφριά διατροφή μέχρι το οίδημα να υποχωρήσει. Σχετικά με το κόστος αυτής της επέμβασης, είναι μεγαλύτερο από εκείνο της αυξητικής των χειλιών που μπορεί να στοιχίσει από 500-2.000 δολάρια.

Μια μείωση στα χείλη μπορεί να κοστίσει από 1.000-3..000 δολάρια περίπου, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 7000 δολάρια. Μέχρι στιγμής πάντως το Instagram μετρά σχεδόν 5.000 αναρτήσεις με το hastag #lipreduction.

จัดหนัก รับ วันหยุดยาว 😊😊😊 เสริมจมูก ตัดปีก ปากบน 😘😘😘 ปรึกษา สอบถามข้อมูล จองคิว สอบถามคิว ติดต่อคุณโบ้หยี(เลขาคุณหมอเปิ้ล) More information please contract Link : https://line.me/R/ti/p/%40mor.ple_surgery Line 🆔 :@mor.ple_surgery Tel☎️ : 084-0599990 Whats app : +66840599990 #drapplethailand #bof789thailand #bofthailand #celllinebydrapple #lipsurgery #lipreduction #ปากกระจับ #หมอเปิ้ล #nosesurgery #nosesurgerythailand #ปากกระจับเทพๆ #surgerythai #surgerythailand #ตัดปีกจมูก

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη เสริมจมูกปากกระจับ หมอเปิ้ล👄👃🏻 (@mor.ple_surgery) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 474 / position2: 1196
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb