ΥΓΕΙΑ

Τι λένε τα χέρια και τα πόδια σας για την προσωπικότητά σας

Το ξέρατε;

Τι λένε τα χέρια και τα πόδια σας για την προσωπικότητά σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χωρίς να σας διαβάσουν την παλάμη μπορεί κανείς να καταλάβει μερικά πράγματα για την προσωπικότητά σας. Πάμε να δούμε τα βασικά στοιχεία χαρακτήρα που φαίνονται από τα χέρια και...τα πόδια σας!

Χέρια

Απλώστε το χέρι σας και μετά βάλτε το στον αγκώνα. Εάν μπορείτε να τον φτάσετε εύκολα αυτό σημαίνει ότι έχετε μεγάλο χέρι αλλά αν δεν μπορείτε τότε το χέρι σας είναι μικρό.

Οι άνθρωποι με μικρά χέρια αγαπούν να παίρνουν ρίσκα, αγαπούν την περιπέτεια και είναι γενναιόδωροι και είναι αρκετά λογικοί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι άνθρωποι με μεγάλα χέρια είναι τελειομανείς σε κάτι και επίσης πολύ ευαίσθητοι.

Οι άνθρωποι με τετράγωνη παλάμη είναι λογικοί και έχουν πρακτικό μυαλό! Οι άνθρωποι με μακριά δάχτυλα έχουν παράξενη προσωπικότητα ενώ οι άνθρωποι με κοντά δάχτυλα είναι καλά αφεντικά και ηγέτες.

Όσοι έχουν ορθογώνιες παλάμες παίρνουν γρήγορες αποφάσεις για να λύσουν ένα πρόβλημα.

Πόδια

Αν έχετε πόδι τύπου Αιγυπτιακό σημαίνει ότι όλα σας τα δάχτυλα από το μεγαλύτερο στο μικρότερο, μικραίνουν σε αρμονία. Είστε μοναχικοί τύποι, εσωστρεφείς και με τάση προς απομόνωση και μελαγχολία.

Αντίστοιχα αν έχετε Ελληνικό πόδι το τρίτο δαχτυλάκι είναι λίγο πιο ψηλό από τα άλλα και είστε ευαίσθητοι, με καλλιτεχνικές και ηγετικές τάσεις. 

Αν όλα σας τα δάχτυλα έχουν το ίδιο ύψος τότε είστε ήρεμοι, γαλήνιοι, μεθοδικοί και με στόχους.

Το Ρωμαϊκό πόδι έχει το δεύτερο και το τρίτο δαχτυλάκι στο ύψος του μεγάλου δαχτύλου και δείχνει πως είστε εξωστρεφείς και φιλικοί με όλους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Wellness
11 / position1: 342 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb