ΜΑΛΛΙΑ

Curtain Bangs: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις πριν πας στον κομμωτή σου για αφέλειες

Πριν ζητήσεις στον κομμωτή σου curtain bangs διάβασε αυτό
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Curtain Bangs: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις πριν πας στον κομμωτή σου για αφέλειες
collage

Τα curtain bags, για τους μη μυημένους, είναι εκείνα τα τουφάκια, οι αφέλειες που πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό σας, όπως κάνει μια κουρτίνα με ένα παράθυρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εμφάνιση έχει ρίζες στις δεκαετίες του ’60 και του ’70 (σκεφτείτε την Jane Birkin), αλλά η σημερινή τους μορφή λειτουργεί με μια σειρά από στυλ και υφές: ακατάστατα waves, σγουρά shags, ψηλές αλογοουρές κλπ. 

«Τα curtain bags είναι η πύλη για να κάνεις κάτι πιο μόνιμο, γιατί είναι εξαιρετικά ευέλικτα», λέει η Emily Heser, στυλίστρια στο Cutler Salon στη Νέα Υόρκη. «Είναι αρκετά μακριά για να στυλιζαριστούν ή να φύγουν και να κρυφτούν πίσω αν θέλετε». 

Ο κομμωτής διασημοτήτων Alex Brown παρατήρησε ότι τα curtain bags γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του πόσο εύκολο είναι να τα διαχειριστείς. «Δεν εχουν εκείνη τη δέσμευση να είναι πάντα εκεί, μέρα νύχτα ό,τι χτένισμα και να κάνεις», λέει.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνουμε χωρίστρα στη μέση και κόβουμε αφέλειες, το μήκος των οποίων είναι πιο κοντό στη μέση και αυξάνεται εκατέρωθεν.

Δες μερικές φωτογραφίες για έμπνευση, παρακάτω! 

Instagram @daniellepriano

Instagram @salsalhair

Ιnstagram @dualipa

Θα φτιάχνετε συχνά τα curtain bangs σας, γι' αυτό φροντίστε να προστατεύετε τα μαλλιά σας από ζεστά εργαλεία και πιστολάκια. «Να χρησιμοποιείτε πάντα προστασία από τη θερμότητα, ειδικά στις άκρες», λέει ο Eduardo Ponce, Balmain Hair USA West Coast ambassador.

«Αυτό θα σας προσφέρει επίσης προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και θα σας βοηθήσει ενάντια στο φριζάρισμα και το ξεθώριασμα του χρώματος.»

Χρησιμοποιώντας μια μεσαία στρογγυλή βούρτσα και ένα πιστολάκι, σηκώστε τα μαλλιά προς τα πάνω και μακριά από το πρόσωπο. «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ζεστά εργαλεία όπως σίδερο για μπούκλες ή Balmain Hair’s Cordless Straightener, αλλά προσωπικά μου αρέσει να χειρίζομαι τα bangs με πιστολάκι και στρογγυλή βούρτσα», προσθέτει ο Ponce. Έπειτα ξεκινήστε να ρολάρετε, προς τα πίσω! Αυτό ήταν! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 214 / position2: 788
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb