Στυλιστικά διλήμματα που έχουμε όλοι την άνοιξη


Δημοσίευση ΑΠΡ 23, 2024
Στυλιστικά διλήμματα που έχουμε όλοι την άνοιξη

Η άνοιξη μας “κλείνει” για τα καλά το μάτι και οι μεγάλες, ηλιόλουστες ημέρες είναι πλέον γεγονός. Για τους περισσότερους άλλωστε, πρόκειται για μία εποχή ανανέωσης και αυτό αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και φυσικά δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί και η γκαρνταρόμπα μας. Η άνοιξη εξάλλου συνδέεται με την αντίθεση και τα όμορφα χρώματα της αναγεννημένης φύσης. Είναι η περίοδος που τα ζεστά πρωινά συνοδεύονται από τα δροσερά βράδια και εμείς κοιτάμε την ντουλάπα μας με απορία, προσπαθώντας να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς.

Αν λοιπόν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία και αναρωτιέσαι καθημερινά “Τι φοράμε πάλι σήμερα;”, διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Εδώ σου έχουμε όλες τις απαντήσεις σε στυλιστικά διλήμματα και σου δίνουμε ιδέες που μπορείς να προσαρμόσεις στις δικές σου προτιμήσεις. Τι λες; Πάμε να ξεκινήσουμε;

Ενδυματολογικές επιλογές

Η άνοιξη πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις και μπορεί η μέρα σου να ξεκινάει με ζέστη και το τέλος της να σε βρίσκει κουλουριασμένο στο μπουφάν σου. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να κάνεις τις κατάλληλες στυλιστικές επιλογές, οι οποίες θα σε κρατάνε ευέλικτο σε οποιαδήποτε συνθήκη. Εμείς σου προτείνουμε να εκμεταλλευτείς την ευκολία του layering και να δημιουργείς εμφανίσεις με πολλά “στρώματα”.

 

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως βάση το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και ένα απλό t-shirt. Έπειτα, σου προτείνουμε να “χτίσεις” το δεύτερο επίπεδο με ένα overshirt ή μία λεπτή ζακέτα για cool εμφανίσεις. Τέλος, μην αμελήσεις να “κλειδώσεις” το outfit με κάτι πιο ζεστό για τα κρύα βράδια. Στην αγορά εξάλλου θα βρεις ανοιξιάτικα ανδρικά μπουφάν για όλα τα γούστα και είμαστε σίγουροι ότι κάποιο από αυτά θα σου κλέψει την καρδιά.

Χρώματα

Η μετάβαση από τα ψυχρά χρώματα του χειμώνα στις πιο έντονες αποχρώσεις είναι πολύ πιθανό να σε δυσκολεύει και να σου δημιουργεί ερωτήματα. Ίσως προτιμάς τις πιο safe επιλογές, καθώς επιθυμείς εύκολους συνδυασμούς που μπορείς να φτιάχνεις στο λεπτό. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές όμως προτείνουν αυτήν την άνοιξη να τολμήσεις και να καλοδεκτείς στη ντουλάπα σου bold χρώματα και patterns.

Μπλούζες με floral μοτίβα, πουκάμισα με ρετρό σχέδια και και μονόχρωμα παντελόνια είναι η τάση της σεζόν και μπορείς να την υιοθετήσεις εύκολα. Χρώματα της εποχής είναι αδιαμφισβήτητα το γαλάζιο, το γκρι και το καραμελέ, για σένα που θέλεις να είσαι πάντα κομψός. Αν πάλι θέλεις να ξεχωρίζεις, τι θα έλεγες να “ενδώσεις” στην must have απόχρωση που δεν είναι άλλη από το μπλε του κοβαλτίου; Στην περίπτωση πάλι που δεν είσαι λάτρης των έντονων χρωμάτων, δε χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς η παστέλ παλέττα είναι πάντα στη μόδα.

Αξεσουάρ

Ποιος είπε ότι οι άντρες δεν αγαπούν τα αξεσουάρ και δεν τα εντάσσουν στην καθημερινή τους εμφάνιση; Είναι γεγονός ότι η γυναικεία μόδα προσφέρει περισσότερες επιλογές σε κοσμήματα και κάθε λογής αξεσουάρ, όπως είναι οι τσάντες, αλλά οι σχεδιαστές πλέον έχουν μεριμνήσει και για την ανδρική ντουλάπα. Η απόλυτη φετινή τάση κρύβεται πίσω από τα καπέλα jockey, τα οποία μπορούν να σου δώσουν την αθλητική κομψότητα που ψάχνεις.

Τέλος, στυλιστικά διλήμματα μπορεί να αντιμετωπίζεις και στον τύπο των παπουτσιών που θα φορέσεις. Φυσικά τα αγαπημένα sneakers είναι πάντα μια καλή λύση, αλλά για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, προτείνουμε να επενδύσεις στα πάντα στυλάτα μοκασίνια. Μία καλή ιδέα είναι να προτιμήσεις ένα ουδέτερο χρώμα που να πηγαίνει με όλα και έτσι να μην περιορίζεσαι στους συνδυασμούς που θα κάνεις.

Φτάνοντας στο τέλος, μόλις είδαμε κάποια στυλιστικά διλήμματα που έρχονται στην επιφάνεια κάθε άνοιξη, αλλά και κάποιες προτάσεις που στηρίζονται στα τωρινά trends. Το σημαντικότερο όμως είναι να φοράς ρούχα που σου ταιριάζουν. Μόνο τότε θα μπορείς να κινείσαι με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και θα νιώθεις χαρούμενος με τον εαυτό σου. Διάλεξε λοιπόν αυτά που σου αρέσουν και υποδέξου την άνοιξη με πολλά χαμόγελα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
6 / position1: 580 / position2: 1331
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb