ΜΑΛΛΙΑ

Jennifer Aniston: Πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο υπέροχα μαλλιά;

Τα μαλλιά της ήταν πάντα hair goals για όλες μας!
Γράφει η MATINA KONTOY
Jennifer Aniston: Πώς καταφέρνει να έχει πάντα τόσο υπέροχα μαλλιά;
Collage

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Jennifer Aniston είναι τόσο δημοφιλής και αγαπητή στο κοινό και ένας από αυτούς είναι σίγουρα και τα υπέροχα μαλλιά της. Η ίδια φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά πως τα περιποιημένα μαλλιά πλαισιώνουν υπέροχα τα πρόσωπο και δίνουν άλλη χάρη. Σύμμαχοί της βέβαια σε αυτό είναι οι hair style experts Chris McMillan και Michael Canale, οι οποίοι την περιποιούνται εδώ και περίπου δύο δεκαετίες.

Παρόλο που τα μαλλιά της αλλάζουν διαρκώς, οι αλλαγές είναι τόσο διακριτικές και όμως ανανεωτικές και εντυπωσιακές, το υπέροχο ξανθό χρώμα με τις μελί ανταύγειες του Calene σε συνδυασμό με τα κομψά κουρέματα του McMillan κάνουν τα μαλλιά της σταρ να εντυπωσιάζουν από την εποχή που την πρωτοαγαπήσαμε στα Φιλαράκια, μέχρι σήμερα.

Πλέον έχει και τη δική της σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, την LolaVie, που σύμφωνα με την περιγραφή στην ιστοσελίδα τους συνδυάζουν «προσεκτικές καινοτομίες με συστατικά φυτικής προέλευσης σε προηγμένες φόρμουλες για την υγεία των μαλλιών». Εξάλλου η Jennifer είχε πάντα υπέροχα μαλλιά και αυτό μας το απέδειξε και πρόσφατα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έκανε ένα throwback αφιέρωμα με παλιές φωτογραφίες της, σχολιάζοντας τα τότε looks της. Πάμε να τα δούμε και μαζί:

1990-1993: Ξεκινώντας την καριέρα της στα 20 της ως φυσική μελαχρινή (και λίγο κόκκινο…)

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, πριν γίνει συνώνυμη με την εμβληματική Ρέιτσελ Γκριν των «Friends», η Τζένιφερ Άνιστον είχε ήδη κάνει πάταγο με τα φυσικά, αβίαστα δροσερά μαλλιά της. Στις αρχές των 20 της, δεν είχε ακόμη αποκτήσει τον εμβληματικό ρόλο μέσα από τον οποίο την αγαπήσαμε, αλλά άφηνε ήδη τα σημάδια της στο Χόλιγουντ με σειρές όπως το "Leprechaun" και το "Ferris Bueller".

1994-1996: Το ‘Rachel haircut’ που έγινε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο

View this post on Instagram

A post shared by ᴡᴇʟᴄᴏᴍᴇ ᴛᴏ ᴍʏ ᴛɪᴍᴇ ᴍᴀᴄʜɪɴᴇ 📼 (@90s.inspiration)

Η Jennifer Aniston εκτοξεύτηκε στα ύψη με το ρόλο της στα ‘Φιλαράκια’, αλλά και με το μοναδικό της χτένισμα, που σε λίγα χρόνια θα γινόταν ένα από τα πιο διάσημα στην ιστορία της τηλεόρασης. Εννοείται ότι αυτό το κούρεμα έγινε από τα χέρια του κομμωτή της Chris McMillan, ο οποίος ανέδειξε το χαλαρό chic στυλ της δεκαετίας του ’90, δίνοντας στα μαλλιά όγκο, διακριτικές ανταύγειες και δημιουργώντας ένα όμορφο κάδρο για το πρόσωπό της. Σύντομα, η κουπ αυτή με τις πολλές μύτες μετατρέπεται σε παγκόσμια μανία δημιουργώντας ουρές στα κομμωτήρια!

 

1997-1998: Η Τζένιφερ Άνιστον γίνεται όλο και πιο ξανθιά και μακραίνει τα μαλλιά της

View this post on Instagram

A post shared by Stylist France (@stylistfrance)

Καθώς η δεκαετία του ’90 όδευε προς το τέλος της, η Jennifer Aniston αποχαιρέτησε το εμβληματικό κούρεμα της Rachel. Η σταρ άλλαξε το δημοφιλές κούρεμά της και επέλεξε ένα πιο χαλαρό και ανέμελο χτένισμα, συμβολίζοντας τη στροφή προς ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της.

Ενώ εξακολουθούσε να κοσμεί τη μικρή οθόνη ως η αγαπημένη Rachel Green στο «Friends», η ηθοποιός άρχισε να στρέφει το βλέμμα της και προς τη μεγάλη οθόνη, σηματοδοτώντας την αρχή της μετάβασής της από την αγαπημένη της κωμωδίας σε ηγετική κυρία. Αγκαλιάζοντας ένα πιο ξανθό χρώμα και μια πιο αβίαστη αισθητική, το εξελισσόμενο χτένισμα της Aniston αντικατόπτριζε την ευελιξία της ως ηθοποιός, αλλά και την ετοιμότητά της να υποδυθεί διαφορετικούς ρόλους εκτός από αυτόν που της έφερε τόσο μεγάλη φήμη.

 

1999: Η μεγάλη αλλαγή: έντονες ξανθές ανταύγειες και ολόισια μαλλιά!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston❤️ (@jennifers.faniston)

Λίγο πριν την έναρξη της νέας χιλιετίας, η Jennifer Aniston έθεσε μια τάση που θα καθόριζε τα μαλλιά των αρχών της δεκαετίας του 2000: κομψές, εξαιρετικά ίσιες φωτεινές ξανθές ανταύγειες. Ενσαρκώνοντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά, η Aniston μας χάρισε κομψότητα, εδραιώνει τέλεια την ιδιότητά της ως fashion icon.

Ωστόσο, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να διατηρήσει αυτό το χαρακτηριστικό look της: «Έχω σγουρά, κυματιστά μαλλιά και πάντα ζηλεύω τα κορίτσια που βγαίνουν από το ντους και τα μαλλιά τους στεγνώνουν και είναι έτοιμες να φύγουν», είπε η Aniston στο Harper's Bazaar το 2015. Παρόλο που η διατήρηση των κομψών μαλλιών της δεν ήταν εύκολη, η σταρ μας μάγεψε σε κάθε εκδήλωση με το απαλό και γυαλιστερό φινίρισμα που έγινε συνώνυμο της εικόνας της.

 

2000-2001: Μετά τα μακριά μαλλιά, άλλη μία τεράστια αλλαγή: Chic bob!

Με την εποχή του Y2K σε πλήρη εξέλιξη, η Jennifer Aniston σόκαρε τους θαυμαστές της με μια τολμηρή μεταμόρφωση που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει: Αντάλλαξε τις μακριές ξανθές ανταύγειές της, με ένα αβίαστα κομψό γαλλικό bob. Αυτό το κομψό και εκλεπτυσμένο κούρεμα πρόσθεσε μια πινελιά ωριμότητας στην εμφάνιση της Aniston, υποδηλώνοντας μια μεγάλη αλλαγή στο στυλ της.

 

2002-2005: Η σταρ πλέον λατρεύει τα beachy waves της

View this post on Instagram

A post shared by 🌑🕸🌕⚔🍷🗝 (@eyesneverliechico)

Μόλις τα μαλλιά της άρχισαν να μακραίνουν, άρχισε να αγαπάει περισσότερο το φυσικό της look.  Η Aniston απελευθέρωσε τα φυσικά μαλλιά της, κάτι που λειτούργησε ως ένα όμορφο μήνυμα, ότι τα φυσικά μαλλιά μας είναι όμορφα, ανεξάρτητα από την υφή τους. Τα beachy waves της σταρ όχι μόνο αντανακλούσαν το εξελισσόμενο προσωπικό της στυλ, αλλά χρησίμευσαν και ως πηγή έμπνευσης για άτομα που προσπαθούσαν να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά με αυτοπεποίθηση και χάρη.

 

2006-2014: Μακριά μαλλιά και face – framing layers

View this post on Instagram

A post shared by 𝒿𝑒𝓃𝓃𝒾𝒻𝑒𝓇 𝒶𝓃𝒾𝓈𝓉𝑜𝓃✨ (@anistoncraze)

Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 2000, η ​​Jennifer Aniston επανήλθε με ένα κούρεμα για το οποίο ήταν ήδη γνωστή και την αναδείκνυε. Η θέση της ως μέγα-αγαπημένο όνομα στο Χόλιγουντ ήταν ξεκάθαρα εδραιωμένη και η επιστροφή της σε ένα κούρεμα που είχε προηγουμένως κάνει στο παρελθόν, ανέδειξε έναν μεγάλο κύκλο που κλείνει. Μάλιστα, η σταρ απέδειξε ότι παρόλο που ο κόσμος των πλουσίων και των διάσημων είναι γνωστός για τις συνεχώς εξελισσόμενες τάσεις ομορφιάς και μαλλιών που αναμένεται να ακολουθήσουν οι γυναίκες στο Χόλιγουντ, μπορεί κανείς να βρει επιτυχία ακόμα και αν παραμείνει πιστός στον εαυτό του και την εμφάνισή του.

 

2014-2020: Ώρα για bronde look!

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston Fan 💖 (@jen1faniston)

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Jennifer έκανε ανεπαίσθητες αλλαγές στα μαλλιά της, με κυριότερη την επιλογή πιο σκούρας απόχρωσης ξανθού και ακόμα πιο σκούρες ρίζες. Αν και η σταρ δεν επέστρεψε πλήρως στα φυσικά μελαχρινά μαλλιά της, ενσωμάτωσε πιο σκούρες αποχρώσεις, δημιουργώντας μια άψογη εμφάνιση.

2021-2023: Επανήλθε στα αγαπημένα της face-framing ξανθά highlights

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το 2021, η Jennifer Aniston ξεκίνησε μια νέα πορεία στην καριέρα της, καθώς ξεκίνησε την LolaVie, τη δική της εταιρεία περιποίησης μαλλιών. Με πάθος για την απλοποίηση της ρουτίνας μαλλιών και τη μείωση του αριθμού των ειδών περιποίησης μαλλιών που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, η Aniston παρουσίασε πολυλειτουργικά προϊόντα που λατρεύει απόλυτα. Η σταρ μοιράστηκε το όραμά της με το Harper's Bazaar: «Ήθελα τα πρώτα μας δύο προϊόντα να είναι πολυλειτουργικά, σαν ένα ελβετικό μαχαίρι. Το Perfecting Leave-In και το Glossing Detangler μας είναι πολύ περισσότερα από τα ονόματά τους. Απλοποιούν τη ρουτίνα των μαλλιών μου εκτός από το ότι προσφέρουν καλύτερη διαχείριση και μειώνουν το σπάσιμο από το styling».

 

2024

Σήμερα, η Jennifer έχει υιοθετήσει ένα χαλαρό wavy με ανοιχτές ανταύγειες, ενώ έχει μπει δυναμικά και στον χώρο της κοσμετολογίας λανσάροντας το δικό της άρωμα που φέρει το όνομά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
15 / position1: 333 / position2: 1524
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb