ENTERTAINMENT

Ιωάννα Σαρρή: «Παρέλυσε η αριστερή πλευρά του προσώπου μου»

Αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα

Δημοσίευση ΜΑΡ 31, 2024
Ιωάννα Σαρρή: «Παρέλυσε η αριστερή πλευρά του προσώπου μου»

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Σαρρή μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής 31/3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM αλλά και από τη σχέση της με τον Γιώργο Σαμπάνη, αποκάλυψε πως έχει την πάθηση, πάρεση Bell ή αλλιώς Πάρεση Προσωπικού Νεύρου. Πρόκειται για την παράλυση της μισής πλευράς του προσώπου, χωρίς κάποια προφανή αιτία.

Το γνωστό μοντέλο ανήρτησε μια φωτογραφία της και από κάτω εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς έμαθε για την πάθηση αυτή αλλά και το πώς την αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Σαρρή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζω κάτι τρομακτικό για εμένα. Ήμουν ταξίδι στο εξωτερικό όταν ξεκίνησαν όλα…

Για να μη σας κουράζω, μετά από πολλές εξετάσεις, μου βγήκαν ότι έχω πάρεση Bell. Oυσιαστικά η αριστερή πλευρά του προσώπου μου έχει υποστεί παράλυση. Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου.

Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά. Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 294 / position2: 525
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb