STYLE

Τα τέλεια κόλπα στο ντύσιμο για να δημιουργήσεις ωραία σιλουέτα

Συμβουλές στυλ για να τονίσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα τέλεια κόλπα στο ντύσιμο για να δημιουργήσεις ωραία σιλουέτα
Φωτογραφία από Nugroho Wahyu

Σε έναν κόσμο που γιορτάζει τη διαφορετικότητα και τη θετικότητα του σώματος, είναι απαραίτητο να αγκαλιάζουμε και να αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλουμε να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας και να ξέρουμε πώς να αναδείξουμε σωστά το σώμα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγκαλιάστε τη δύναμη της μονοχρωμίας:

Ένα από τα παλαιότερα και πιο αποτελεσματικά κόλπα είναι να μένεις στα μονόχρωμα ντυσίματα. Φορώντας ένα μόνο χρώμα από πάνω ως κάτω δημιουργεί μια απρόσκοπτη οπτική γραμμή, δίνοντας την ψευδαίσθηση του μήκους και της λεπτότητας. Οι πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το navy ή το ανθρακί, τείνουν να είναι ιδιαίτερα κολακευτικές, καθώς δημιουργούν μια συνεχή σιλουέτα.

Επιλέξτε ψηλόμεσα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ευτυχώς τα κακόγουστα χαμηλοκάβαλα παραμένουν σχετικά εκτός μόδας. Τα ψηλόμεσα παντελόνια, όπως παντελόνια, φούστες ή τζιν, μπορούν να κάνουν θαύματα για να επιμηκύνουν τα πόδια σας και να δημιουργήσουν μια πιο ισορροπημένη σιλουέτα.

Επενδύστε σε Shapewear:

Το Shapewear είναι ένα μυστικό όπλο για πολλά άτομα που αναζητούν μια πιο λεία και πιο διαμορφωμένη εμφάνιση ενώ μπορούν να ενισχύσουν τις καμπύλες και να δημιουργήσουν μια βελτιωμένη εμφάνιση. 

Εστίαση στην ποιότητα:

Τα καλά προσαρμοσμένα ρούχα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πώς φαίνεται ένα ρουχο στο σώμα σας. Ρούχα που ταιριάζουν σωστά και κολακεύουν το σχήμα σας είναι πιο σωστά από κάτι που είναι στη μόδα.

Να θυμάστε ότι η μόδα είναι μια μορφή αυτοέκφρασης και το πιο σημαντικό είναι να φοράτε ό,τι σας κάνει χαρούμενη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 58 / position2: 480
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb