CELEB STYLE

Πώς η Thalia παραμένει τόσο νέα και όμορφη: Είναι 52 χρονών και όμως μοιάζει με 20

«Εχω μια ζωή γεμάτη πειθαρχία, άσκηση και υγιεινή διατροφή»
Από το NEWSROOM
Πώς η Thalia παραμένει τόσο νέα και όμορφη: Είναι 52 χρονών και όμως μοιάζει με 20
@thalia

«Εχω μια ζωή γεμάτη πειθαρχία, άσκηση και υγιεινή διατροφή», είπε στην εκπομπή. Η 48χρονη Μεξικανή ηθοποιός πρόσθεσε: «Ό,τι είναι βαρετό!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά αυτή τη «βαρετή» ζωή, η Thalia είναι μια διασημότητα που κάθε άλλο παρά βαρετή είναι και η απόδειξη βρίσκεται στην καθημερινότητά της, την οποία μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της στα social media.

Εκτός από έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η Thalía λατρεύει να φροντίζει το δέρμα της. Πλένει το πρόσωπό της με τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και βάζει τακτικά μάσκες με φυσικά συστατικά όπως το αβοκάντο. Πρόσφατα αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί μια μάσκα προσώπου από ελαστίνη και χαβιάρι και έχει τη βοήθεια ενός ειδικού για επιθέματα με τα αντιγηραντικά συστατικά στο πρόσωπό της. Για να μην αναφέρουμε τις επαγγελματικές θεραπείες που δέχεται για να πετύχει αυτή τη λάμψη και προφανώς και τις μικρές αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπο. 

Η μαμά της Thalía της έμαθε να έχει ένα οπλοστάσιο από κρέμες και να φροντίζει το δέρμα της πρωί και βράδυ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό ήταν χρήσιμο για τη Thalía αφού το δέρμα της αλλάζει. «Στην περίπτωσή μου, αντιμετωπίζω το ευαίσθητο δέρμα και τις εξάρσεις της ροδόχρου ακμής που με αφήνουν να μοιάζω σαν να έχω μικροσκοπικά σπυράκια στο πρόσωπό μου και σε ορισμένα σημεία του σώματός μου», έγραψε για το POPSUGAR Latina.

"Όταν συμβεί αυτό, αλλάζω τις κρέμες μου και χρησιμοποιώ μόνο αυτές που θα με βοηθήσουν να καταπραΰνω το δέρμα μου. Αφού καθαρίσει η έξαρση, επιστρέφω στις πιο βαριές κρέμες μου γεμάτες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
5 / position1: 259 / position2: 909
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb