STYLE

Ο απόλυτος οδηγός trends για το 2024 μας πάει κατευθείαν στα 90s

The basics
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο απόλυτος οδηγός trends για το 2024 μας πάει κατευθείαν στα 90s
collage

Παρά την εμφάνιση συγκεκριμένων μαξιμαλιστικών τάσεων, όπως το χαοτικό punk και η αισθητική της mob wife ντυμένη με λεοπάρ, ο μινιμαλισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα φαινόμενο της μόδας με σταθερή δύναμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προερχόμενος από ένα καλλιτεχνικό κίνημα με έδρα τη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 1960, ο μινιμαλισμός στη μόδα αναδείχθηκε εν μέρει επειδή ήταν ένας τρόπος για τους σχεδιαστές να απλοποιήσουν τις γυναικείες ντουλάπες, απογυμνώνοντας τις εξαιρετικά θηλυκές λεπτομέρειες και αντ' αυτού εστιάζοντας στα βασικά. Tα βασικά όμως πρέπει να είναι τα κάτωθι για να το κάνετε σωστά.

Το 2024, οι τάσεις πατάνε εντελώς στα μινιμαλιστικά βασικά στοιχεία αποτέλεσαν τους πυλώνες του κόσμου της μόδας και μια εποχή που όσοι είμαστε αρκετά μεγάλοι νοσταλγούμε πολύ: τη δεκαετία του '90.

Ψηλόμεσο φαρδύ τζιν

Κάθε δεκαετία έχει τις δικές της τάσεις στα τζιν και τη δεκαετία του '90, το must ήταν το ψηλόμεσο και το φαρδύ τζιν. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα τζιν καλής ποιότητας, και θα θυμίζετε τη Rachel Green. Το ψηλόμεσο τζιν επιμηκύνει τη σιλουέτα σας, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για πιο κοντές γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν λίγο ύψος στην εμφάνισή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Slip Dress

Τόσο βασικό και όμως τόσο χρήσιμο, το slip dress είναι απαραίτητο στοιχείο της δεκαετίας του '90. Είναι εύκολο να κρατήσεις τα πράγματα minimal με ένα slip dress αφού ακόμη και τα φορέματα σε πιο έντονα χρώματα παραμένουν διακριτικά λόγω της απλότητάς τους.

Ουδέτερα blazers

Ένα προσαρμοσμένο blazer είναι βασικό στοιχείο της ήρεμης πολυτελούς μόδας και του δυναμικού ντυσίματος, αλλά αυτό το κομμάτι θα σας βοηθήσει επίσης να ενσωματώσετε μια βασική εμφάνιση της δεκαετίας του '90. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ασορτί ψηλόμεσο παντελόνι ή να το κάνετε casual υπόθεση με ένα τζιν παντελόνι.

Chunky dad sneakers

Ποιος θα πίστευε ότι τα... παπούτσια του μπαμπά θα γίνονταν το στυλ du jour της δεκαετίας του 2020; Πριν η Κιμ Καρντάσιαν κάνει μόδα εκείνα τα τεράστια sneakers Balenciaga, τα χοντρά αθλητικά παπούτσια ήταν μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του '90.

Τζιν μπουφάν

Ένα βασικό τζιν μπουφάν μπορεί να μην είναι ένα από τα ρούχα που τα φοράτε και στο γραφείο, και στην έξοδο, και στην εκδρομή και τελοσπάντων είναι ένα πανωφοράκι που πρέπει να έχετε, και θα δίνει πάντα στην εμφάνισή σας την πινελιά της δεκαετίας του '90!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 373 / position2: 994
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb