ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλεις μια λεπτή μέση; Πρόσθεσε αυτές τις 3 απλές τροφές στη διατροφή σου

Να οργανωθούμε σωστά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Θέλεις μια λεπτή μέση; Πρόσθεσε αυτές τις 3 απλές τροφές στη διατροφή σου
collage

Υπάρχει μια κοινή παρανόηση ότι η δραστική μείωση των θερμίδων είναι το κλειδί για την απώλεια κιλών. Ωστόσο, όχι μόνο αυτή η προσέγγιση θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας, αλλά μπορεί επίσης να εμποδίσει την πρόοδό σας στην απώλεια βάρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Δρ. Shoaib Malik του New Jersey, υποστηρίζει μια πιο βιώσιμη και αποτελεσματική στρατηγική: να θρέψετε το σώμα σας με τις σωστές τροφές.

Ο Δρ Malik τονίζει ότι αντί να υιοθετήσετε μια προσέγγιση που περιορίζει τις θερμίδες, η εστίαση στην ενσωμάτωση πιο υγιεινών τροφίμων στη διατροφή σας μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές; Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσθήκη φυλλωδών λαχανικών, άπαχων πρωτεϊνών και δημητριακών ολικής αλέσεως στο πιάτο σας κάθε μέρα είναι ένα εξαιρετικό βήμα για μια πιο λεπτή μέση.

Φυλλώδη λαχανικά

Τα φυλλώδη λαχανικά όπως το σπανάκι, το λάχανο και τα λαχανικά είναι από τις καλύτερες τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες για να προσθέσετε στο πιάτο σας, αν θέλετε ένα πιο υγιές σώμα. Τα φυλλώδη πράσινα είναι χαμηλά σε θερμίδες, αλλά πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθάνεστε χορτάτοι και ικανοποιημένοι χωρίς να τρώτε υπερβολικά.

Άπαχες Πρωτεΐνες

Η πρωτεΐνη είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά οποιασδήποτε υγιεινής διατροφής, ειδικά εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, οπότε βάλτε καθημερινά στην ζωή σας κοτόπουλο, γαλοπούλα και ψάρια. Αυτές οι πηγές πρωτεΐνης δεν είναι μόνο χαμηλές σε λίπος, αλλά βοηθούν επίσης στην οικοδόμηση και τη συντήρηση των μυών. 

Δημητριακά ολικής αλέσεως

Οι σύνθετοι υδατάνθρακες όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως είναι απαραίτητοι για μια θρεπτική διατροφή και την υγιή απώλεια βάρους. Ο Δρ Malik προτείνει να εντάξετε τα δημητριακά ολικής αλέσεως στη διατροφή σας καθώς παρέχουν μια πλούσια πηγή φυτικών ινών και σύνθετων υδατανθράκων. Τα δημητριακά ολικής αλέσεως όπως το καστανό ρύζι, η κινόα και το ψωμί ολικής αλέσεως μπορούν να προσφέρουν σταθερή ενέργεια και να βοηθήσουν στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, μειώνοντας την πιθανότητα υπερκατανάλωσης τροφής αργότερα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 142 / position2: 557
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb