ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι πιο cute ιδέες για ρομαντικό ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου πλησιάζει!
Γράφει η MATINA KONTOY
Οι πιο cute ιδέες για ρομαντικό ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Φωτ. αρχείου / pexels

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μερικοί τη βλέπουν σαν αφορμή να υπενθυμίσουν στο ταίρι τους τα συναισθήματα τους, ενώ κάποιοι άλλοι ορκισμένοι αντί – βαλεντινιακοί λατρεύουν να τη μισούν! Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, είτε είσαι single είτε έχεις ταίρι, το πως θα περάσεις τον Άγιο Βαλεντίνο βασίζεται ξεκάθαρα στις προτιμήσεις σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν όμως θέλεις να γιορτάσεις αυτή τη μέρα, σου έχουμε τις πιο γλυκές ιδέες για να περάσεις υπέροχα!

Η μέρα επιβάλλει ένα ωραίο ραντεβού, με ρομαντική διάθεση. Αν αφιερώσετε χρόνο λίγες μέρες πριν μπορείτε να οργανώσετε κάτι πολύ όμορφο:

 

Σινεμά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βρείτε εισιτήρια για μια ταινία που ανυπομονούσατε και οι δυο να δείτε και εφοδιαστείτε με τα αγαπημένα σας σνακ. Μετά το τέλος της ταινίας απολαύστε παρέα γευστικό street food. Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ιδιαίτερο, μπορείτε να επιλέξετε αίθουσα σινεμά που προσφέρει και φαγητό αλλά και απίστευτα αναπαυτικές πολυθρόνες. Το τέλειο date!

Wine tasting

Αν είσαι λάτρης του καλού κρασιού και αναρωτιέσαι “πως να περάσω τον Άγιο Βαλεντίνο”, τότε η οινογνωσία αυτή τη μέρα είναι το ιδανικό ραντεβού για σένα. Πήγαινε με το άλλο σου μισό σε κάποιο μαγαζί που διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών και ξεκινήστε τις δοκιμές. Συνόδευσε με ποικιλία τυριών και απολαύστε μια γευστική έκρηξη. Όλο αυτό το σκηνικό, βέβαια μπορείς να το μεταφέρεις και στο σπίτι. Επίλεξε μερικά ιδιαίτερα μπουκάλια κρασιού και φτιάξε πιατέλες με ποικιλίες τυριών / αλλαντικών ή πίτσα.

 

Βόλτα στο Αστεροσκοπείο

Τι καλύτερο από το να μετράτε τα αστέρια μαζί με το άτομο που έχεις ερωτευτεί; Για αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε το Αστεροσκοπείο μια ερωτική μέρα σαν κι αυτή. Απολαύστε τον έναστρο ουρανό και ενημερωθείτε για τους αστερισμούς. Ρομαντικό και ειδυλλιακό σκηνικό!

 

Μονοήμερη απόδραση

Αν υπάρχει χρόνος εκείνη την ημέρα (ή το κοντινότερο σκ), μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη απόδραση από τη ρουτίνα και την πόλη και να γνωρίσετε ένα καινούριο μέρος μαζί. Μια εκδρομή είναι πάντα καλοδεχούμενη εξάλλου, πόσο μάλλον μια ερωτική μέρα σαν κι αυτή!

 

Επειδή όμως δεν είναι πάντα εύκολο λόγω χρόνου και υποχρεώσεων να έχετε ελεύθερη αυτή τη μέρα, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να γιορτάσετε και να περάσετε υπέροχα ακόμα και από την άνεση του σπιτιού σας!

  

Ετοιμάστε πρωινό

Αν δεν έχετε χρόνο για να βρεθείτε το βράδυ, τότε εκμεταλλευτείτε το πρωινό στο κρεβάτι. Ετοιμάστε πρωινό μαζί (ή ετοίμασέ το νωρίτερα εσύ) και πηγαίνετε στο κρεβάτι. Κρέπες, κρουασάν, pancakes, φράουλες και σοκολάτα είναι η βάση για το πιο γλυκό και ρομαντικό ραντεβού στο κρεβάτι.

 

Home spa

Με λίγα κεριά, λάδι μασάζ και χαλαρωτικά αφρόλουτρα με bathbombs, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο σκηνικό για ρομαντικό ραντεβού από την άνεση του σπιτιού. Θα σας χαλαρώσει απίστευτα μετά από μία κουραστική μέρα και θα ανανεώσει τη διάθεσή σας.

 

Netflix & Chill

Μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο, αλλά με λίγη οργάνωση, μπορείς να δημιουργήσεις το τέλειο σκηνικό σινεμά στο σπίτι. Βάλε αναπαυτικά μαξιλάρια, απαλές κουβέρτες, ρύθμισε το δωμάτιο στην κατάλληλη θερμοκρασία και βάλε χαμηλό φωτισμό ή κεριά. Διάλεξε μία αγαπημένη σας ταινία ή επεισόδια από τις αγαπημένες σας σειρές και απολαύστε τα στον καναπέ, με σπιτικά σνακ και ποτά.

 

Παραγγείλετε το αγαπημένο σας γεύμα

Ποιος είπε ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να κοπιάσετε πολύ; Αν η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σας, τότε παραγγείλετε στο σπίτι από το αγαπημένο σας εστιατόριο. Μπορείτε να παραγγείλετε διαφορετικά πιάτα,  δημιουργώντας ένα «μπουφέ» από διασκεδαστικές γεύσεις.

Δεν έχει σημασία αν πιστεύεις ή όχι στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δες το σαν αφορμή για λίγο παραπάνω διασκέδαση και ένα διάλειμμα από την καθημερινή ρουτίνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
20 / position1: 103 / position2: 285
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb