ENTERTAINMENT

Η απάντηση της κόρης και του γαμπρού της Αντζελας Δημητρίου στις κατηγορίες της: «Αν είναι δυνατόν!»

H Αντζελα Δημητρίου με μία συνέντευξή της σήμερα αναφέρει πώς επήλθε η ρήξη με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση

Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2024
Η απάντηση της κόρης και του γαμπρού της Αντζελας Δημητρίου στις κατηγορίες της: «Αν είναι δυνατόν!»

Η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έκανα υπομονή για την Όλγα. Με φωνές, με βρισιές, δεν μπορείς να φανταστείς. Μια κατάσταση ολέθρια. Τώρα πια είμαι ήρεμη» και είπε από τη μεριά της τι έγινε στο ταξίδι στην Αμερική και τσακώθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κυρία Αλεξάνδρα Μακρή, δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση, μίλησε στο Happy Day και ανέφερε την πλευρά του ζευγαριού.

Η κυρία Μακρή τόνισε: «Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική, όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν. Στην πραγματικότητα τα παιδιά της ήταν κοντά της σε όλες τις φάσεις της ζωής και της καριέρας της. Μάλιστα ο κύριος Λώσης είχε επιχείρηση πριν λίγα χρόνια – μέχρι το 2019-2020 – η οποία ήταν κερδοφόρα και ασχολούταν πολύ σοβαρά με αυτήν».

Και τόνισε η δικηγόρος: «Παρ’ όλα αυτά κατ’ απαίτηση της κυρίας Δημητρίου αποσύρθηκε από την ιδιωτική του επιχείρηση για να στηρίξει και τη γυναίκα και την πεθερά του. Αφού έτσι ήθελε προσωπικά η κυρία Άντζελα Δημητρίου έτσι συνέβη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από ‘κει και πέρα όλα αυτά τα περί στέρησης νερού και δίψας, καταλαβαίνετε ότι είναι πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να σχολιάσω, είναι καθ’ υπερβολή δοσμένα. Για όλα αυτά είναι υπεύθυνη και η παραγωγή, για τις συναυλίες και τις περιοδείες στο εξωτερικό. Αν είναι δυνατόν, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στερήθηκε το νερό».

Και κατέληξε: «Είναι σαφές ότι οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Άλλαξε συμπεριφορά η κυρία Άντζελα Δημητρίου απέναντί τους, το αντιλήφθηκαν και έφυγαν από την Αμερική, γιατί είχαν αφήσει κι ένα μωρό παιδί στην Ελλάδα, για χάρη της καριέρας της κυρίας Δημητρίου. Είναι ανυπολόγιστη θυσία για έναν γονέα να αφήνει το 2 μηνών βρέφος για να φύγει στην Αμερική».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day με την απάντηση της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση μέσω του δικηγόρου τους:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 150 / position2: 790
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb