ΜΑΛΛΙΑ

Τα πιο hot κουρέματα για να βάλεις στη λίστα σου το 2024

Αν είσαι από αυτές που τολμούν να πειραματιστούν με τα μαλλιά τους, όχι μόνο στο χρώμα, αλλά και στο κούρεμα, τότε πρέπει σίγουρα να δεις αυτή τη λίστα!
Γράφει η MATINA KONTOY
Τα πιο hot κουρέματα για να βάλεις στη λίστα σου το 2024
Nextweb studio

Το street style από τις Εβδομάδες Μόδας αποφάσισε ποια κουρέματα θα κυριαρχήσουν το 2024. Φέτος οι τάσεις «δείχνουν» κοντά μαλλιά, μύτες αλλά και layerings. Το κλασικό και αγαπημένο bob cut βέβαια δε λείπει από τη λίστα, ενώ και οι αφέλειες συνεχίζουν να είναι στο επίκεντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Pixie Bob

View this post on Instagram

A post shared by Mariana 🇬🇷 (@mariana_polit)

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να νιώθεις πολύ τολμηρή για να δοκιμάσεις ένα τέτοιο κούρεμα, ειδικά αν μέχρι πρότινος είχες μακριά μαλλιά. Όμως είναι μερικά σχήματα προσώπου, όπως το οβάλ, που μπορούν να υποστηρίξουν ένα τέτοιο κούρεμα.

 

Velvet crop

View this post on Instagram

A post shared by The life of Aphiwe Kawe (@phiwe_kawe)

Εξίσου ιδιαίτερο κούρεμα, επηρεασμένο από τις αρχές του 2000, που απευθύνεται επίσης σε πολύ τολμηρά άτομα.

 

Super short bob

View this post on Instagram

A post shared by Evelyn Ropot (@iamevelyn.r)

Εάν δε νιώθεις έτοιμη για να δοκιμάσεις κάποιο από τα προηγούμενα κουρέματα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτή τη μοντέρνα εκδοχή του κλασικού ‘Le Petit Bob’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Boxy bob

View this post on Instagram

A post shared by Los Angeles HAIR STYLIST (@manemisfit)

Το super short bob δεν είναι η μόνη εκδοχή του short cut που θα δούμε μέσα στο 2024. Αυτό το κούρεμα κολακεύει ιδιαίτερα τα πρόσωπα με έντονο πηγούνι, όπως έχει αποδείξει και η Hailey Bieber που το προτιμάει αυτό τον καιρό.

 

Birkin bangs

View this post on Instagram

A post shared by Alyssa Jaffe (@alyssavjaffe)

Καμία σχέση με τις Birkin bags, αυτές οι αφέλειες έχουν πάρει το όνομά τους από την εμβληματική Γαλλίδα ηθοποιό Jane Birkin. Αν δεν είσαι έτοιμη για έντονες αφέλειες, δοκίμασε αυτό το πολύ κομψό κούρεμα.

 

Curtain bangs

View this post on Instagram

A post shared by Marissa Sardar (@djmarissasardar)

Οι αφέλειες θα συνεχίσουν να είναι ένα αγαπημένο χτένισμα για το 2024. Εκτός από τις Birkin, υπάρχουν και οι κλασικές πλέον curtain, που κολακεύουν ιδιαίτερα τα στρογγυλά πρόσωπα. Επίσης, είναι ιδιαίτερα βολικές διότι αν δεν τις θέλεις ή σε κουράσουν, μπορείς να τις μαζέψεις εύκολα και να δοκιμάσεις διαφορετικό στυλ χτενίσματος. 

 

Wispy bangs

View this post on Instagram

A post shared by torriee le (@ttorrieele)

Αν ακόμα δε σε έχουν πείσει τα προηγούμενα στυλ σε αφέλειες, τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα wispy bangs. Άλλο ένα χτένισμα που αγαπήθηκε πολύ τη δεκαετία του ’90 και επιστρέφει φέτος με μία σύγχρονη εκδοχή, λίγο πιο φρέσκια από την παλιά.

 

Long mullet

View this post on Instagram

A post shared by Julia Norton (@mothjulia)

Ένα κούρεμα ιδανικό για εσένα που θέλεις να διατηρήσεις το μήκος, αλλά και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Shag cuts

View this post on Instagram

A post shared by Mo West Hammar (@mowesthammar)

Αν είσαι λάτρης του vintage shag cut, τότε είσαι τυχερή, καθώς το shag είναι ένα άλλο στυλ που αναμένεται να δεις πολύ συχνά φέτος. Το εμβληματικό κούρεμα που είδαμε πολύ στη δεκαετία του ‘80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, φέτος αναμένεται να επανέλθει δυναμικά. Εσύ θα το δοκίμαζες;

 

Quiet luxury hair

View this post on Instagram

A post shared by CHELO (@chelseehealey)

Η quiet luxury αισθητική είναι κάτι που πιθανότατα να έχεις ακούσει πολλές φορές την περασμένα χρονιά. Φέτος λοιπόν τα μακριά μαλλιά με αυτή την αισθητική θα συνεχίσουν να μας απασχολούν. Εξάλλου είναι ένα αρκετά εύκολο και βολικό κούρεμα, ειδικά για όσους δε θέλουν να τολμήσουν μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
9 / position1: 2139 / position2: 6252
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb