ENTERTAINMENT

Από ποια ηθοποιό «έκλεψε» το ρόλο της Phoebe στο Charmed η Alyssa Milano;

Το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς είχε γυριστεί με άλλη ηθοποιό ως η μικρότερη αδελφή

Από ποια ηθοποιό «έκλεψε» το ρόλο της Phoebe στο Charmed η Alyssa Milano;
Nextweb Studio

Η Phoebe Halliwell του Charmed ενσαρκώθηκε από την Alyssa Milano, αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλογή. Να ποια ήταν και τι της συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς κάποιον εκτός από την Alyssa Milano να παίζει τη Phoebe Halliwell στο Charmed, αλλά δεν ήταν η αρχική επιλογή για τον ρόλο. Το πιλοτικό επεισόδιο για το δράμα φαντασίας με τις τρεις αδερφές καλές μάγισσες που πολεμούν το κακό και ζουν στο Σαν Φρανσίσκο παρουσίαζε μια διαφορετική ηθοποιό ως Φοίβη, μαζί με τη Shannen Doherty και τη Holly Marie Combs ως τις άλλες αδερφές Charmed. Η σειρά προβλήθηκε για οκτώ σεζόν από το WB, από το 1998 έως το 2006, και έκτοτε έχει γίνει remake από το CW με ένα νέο καστ να παίζει ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο αδελφών μαγισσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε εβδομάδα, το κοινό μπορούσε να συντονιστεί στο Charmed και να βρει την Alyssa Milano να ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία την επαναστατική Phoebe. Ήταν η νεότερη από την τριάδα και προικισμένη με τις δυνάμεις της προαίσθησης, της αιώρησης και της ενσυναίσθησης. Εκπαιδεύτηκε επίσης στις πολεμικές τέχνες, οι οποίες πρόσθεσαν κάποια σωματική δύναμη στις κάπως παθητικές υπερφυσικές της ικανότητες. Αλλά δεν έπρεπε να είναι η Alyssa στην οθόνη κάθε εβδομάδα, σύμφωνα με το αρχικό καστ. Η Lori Rom είχε αρχικά επιλεγεί ως Phoebe στον σύντομο δοκιμαστικό πιλότο. Αυτό το επεισόδιο δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση.

Η Lori Rom ήταν ένα φρέσκο πρόσωπο όταν έκανε καστινγκ στο Charmed. Έφυγε αφού έκανε τον πιλότο που δεν προβλήθηκε λόγω αυτού που έχει περιγραφεί από τον δημιουργό της σειράς Constance M. Burge ως «προσωπικός λόγος», σύμφωνα με το In Touch. Μερικές διαφορετικές φήμες κυκλοφορούν γύρω από το ποιοι ήταν αυτοί οι προσωπικοί λόγοι, αλλά δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Η Rom, η οποία συνέχισε να λαμβάνει μικρούς ρόλους, όπως στο τηλεοπτικό Providence και την ταινία Resident Evil: Degeneration, επίσης ποτέ δεν εξήγησε πραγματικά γιατί έφυγε. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ήταν σίγουρα η δική της απόφασή να απομακρυνθεί από τη Phoebe του Charmed.

Σύμφωνα με τον Aaron Spelling πάντως, η Rom ήταν αρκετά κουμπωμένη και χαμηλών τόνων, ενώ η Milano απέδωσε καλύτερα το ρόλο της τσαχπίνας και ελεύιθερης Phoebe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 905
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb