ΜΑΛΛΙΑ

Οι διάσημες που έγιναν αγνώριστες: Ποιες άλλαξαν εντελώς look το 2023

Οι πιο ριζικές αλλαγές στα μαλλιά διασήμων για τη χρονιά που πέρασε
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 19, 2023
Οι διάσημες που έγιναν αγνώριστες: Ποιες άλλαξαν εντελώς look το 2023

Μια από τις αγαπημένες αλλαγές των γυναικών στην εξωτερική τους εμφάνιση είναι αυτές στα μαλλιά τους. Από ό,τι φαίνεται, πρόκειται για την αγαπημένη συνήθεια και των σταρ του Χόλιγουντ, με κάποιες από αυτές να έχουν κάνει πετυχημένους πειραματισμούς, αλλά και κάποιες να μην μας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς, λοιπόν, το 2023 φτάνει στο τέλος του, εμείς συγκεντρώσαμε τις αλλαγές στα looks των celebrities που τράβηξαν την προσοχή μας.

Η Ντούα Λίπα έγινε κοκκινομάλλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ντούα Λίπα αποχωρίστηκε τα καστανά μαλλιά της και παρουσίασε έναν νέο εαυτό. Τα κόκκινα φαίνεται πως της πάνε πολύ, παρ’ όλο που – κατά τη γνώμη μας – κάποιες γυναίκες είναι γεννημένες μελαχρινές. Μένει να δούμε πόσο καιρό θα κρατήσει το κόκκινο στα μαλλιά της.

Η Έμιλι Ρατακόφσκι πέρασε την copper φάση της

Νωρίτερα αυτό τον χρόνο, η Έμιλι Ρατακόφσκι εντυπωσίασε τους ακολούθους της στο Instagram, όταν ανέβασε μια φωτογραφία με τα μαλλιά της σε μια κοκκινο-καστανή απόχρωση. Πολλοί έσπευσαν να της γράψουν πόσο της πάει αυτό το νέο look, όμως, η ίδια μετά από λίγες μέρες επέστρεψε στο κλασικό και αγαπημένο καστανό.

Η Μέγκαν Φοξ επέλεξε το φλογερό κόκκινο

Εδώ και πολλά χρόνια, η Μέγκαν Φοξ ήταν ταγμένη μελαχρινή. Όμως, τον τελευταίο καιρό, η ηθοποιός και μοντέλο, έχει κάνει μια στροφή προς τις κόκκινες αποχρώσεις στα μαλλιά της. Τώρα, εμφανίστηκε με απόχρωση στο κόκκινο της φωτιάς προς φούξια, ενώ το μακρύ μήκος των μαλλιών της αποτελεί παρελθόν.

Η Χέιλι Μπίμπερ έγινε ορόσημο του Bob Cut Trend

Η Χέιλι Μπίμπερ μπήκε στο 2023 με μακριά μαλλιά, όμως ήδη από τις πρώτες μέρες του έτους όρισε την απόλυτη τάση για φέτος: Το Bob Cut. Το κοντό καρέ της έγινε αμέσως viral ενώ από τότε πολλές γυναίκες ακολούθησαν το τολμηρό παράδειγμά της. Η ίδια κατάφερε να το προσαρμόσει τόσο πολύ στην εμφάνισή της, που νιώθουμε σαν να μην τη θυμόμαστε με μακριά μαλλιά.

Η Λέιντι Γκάγκα δοκίμασε το καρέ

Το καρέ της Χέιλι Μπίμπερ ενέπνευσε κι άλλες σταρ να δοκιμάσουν τα κοντά μαλλιά, εκ των οποίων και η Λέιντι Γκάγκα, η οποία αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της αρκετά. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, το καρέ της έκλεψε την παράσταση, ενώ το χτένισμά της, με τις μπούκλες να αγκαλιάζουν όμορφα το πρόσωπό της, ανέδειξε τη σοβαρή της πλευρά.

Η Κιμ Καρντάσιαν τα έβαψε «μελί»

Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να έχει κάνει διάφορες δοκιμές στα μαλλιά της, αυτή που έκανε τελευταία, όμως, είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές. Στο «GQ’s Men of the Year Party», το αγαπημένο είδωλο εμφανίστηκε με «μελί» απόχρωση στα μαλλιά.

Η Μπιγιονσέ έγινε ξανθιά

Αρκετές γυναίκες αγαπούν το ξανθό. Όμως, όταν η Μπιγιονσέ έδειξε στο κοινό το νέο της look, κανείς δεν περίμενε πως θα έβλεπε τη σταρ με τόσο ανοιχτά ξανθά μαλλιά. Όσο αμφιλεγόμενο και αν θεωρείται από κάποιους, το πλατινέ ξανθό ταιριάζει απόλυτα στην Μπιγιονσέ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
21 / position1: 136 / position2: 301
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb