ENTERTAINMENT

Έρχεται στις 7 Ιανουαρίου με ανατροπές το Survivor: Αλλάζουν όλα

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΔΕΚ 17, 2023
Έρχεται στις 7 Ιανουαρίου με ανατροπές το Survivor: Αλλάζουν όλα

Τα πάνω κάτω στο Survivor 2024 καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί αλλάζει τους κανονισμούς που ξέραμε μέχρι τώρα. Στις 7 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το Survivor 2024, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τα αλλάζει όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα και έκανε την τελική επιλογή για τους Μαχητές. Σύμφωνα με την εκπομπή «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ, ο Ατζούν από τους 30 άντρες επέλεξε τους 8 και αντίστοιχα έγινε και με τις γυναίκες.

Φέτος η παραγωγή έχει δώσει μεγαλύτερο βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ οι τηλεθεατές θα πρέπει να ξεχάσουν όσα ήξεραν μέχρι τώρα, καθώς αναμένονται νέοι κανονισμοί.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές προβλέπουν

  • Τέλος στην ψηφοφορία του κοινού
  • Η αποχώρηση θα γίνεται μέσα από αγωνίσματα
  • Η χαμένη ομάδα θα προχωρά σε συμβούλιο
  • Οι υποψήφιοι θα μονομαχούν για την παραμονή τους

Τα ραντεβού με τους Διάσημους

Το τελευταίο διάστημα, η παραγωγή του Survivor έχει ρίξει το βάρος στην ομάδα των Διασήμων και έχουν γίνει μια σειρά από ραντεβού προκειμένου καταλήξουν στις τελικές επιλογές.

Τα περισσότερα από αυτά τα ονόματα δεν έχουν υπογράψει, ωστόσο κάποιοι από αυτούς έχουν δώσει τα χέρια με τον Τούρκο παραγωγό. Ο Ατζούν έχει προσεγγίσει την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Αλέξη Παππά, τον Τριαντάφυλλο και τον James Καφετζή.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια προχωρημένα ραντεβού, όπως για παράδειγμα με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο. Το ίδιο ισχύει και τους Σάββα Γκέντζογλου και Βασίλη Πορφυράκη. Πρόταση έχει δεχθεί και η Μαρία Αντωνά, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα δεχθεί καθώς, η παραγωγή δεν έχει προσεγγίσει τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλεδη.

Συμφωνία με Όλγα Πηλιάκη

Βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο ετοιμάζει η Όλγα Πηλιάκη. «Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα», ανέφερε η εκπομπή «Γεια Σου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 264 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb