ENTERTAINMENT

Αυτοί οι δύο αταίριαστοι celebrities είχαν αρραβωνιαστεί στα 00s και δεν το θυμάται κανείς

Αυτή διάσημη κινηματογραφική ηθοποιός κι αυτός τρελός rockstar

Αυτοί οι δύο αταίριαστοι celebrities είχαν αρραβωνιαστεί στα 00s και δεν το θυμάται κανείς
Nextweb Studio

Η Nicole Kidman αποκάλυψε ότι ήταν κάποτε αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της συμπρωταγωνίστριάς της Zoë Kravitz, τον ρόκερ Lenny Kravitz, με τον οποίο έβγαινε το 2003.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kidman συζητούσε για τη σειρά του HBO, «Big Little Lies», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την κόρη του Kravitz, Zoe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Λοιπόν, ήξερα τη Zoe επειδή ήμουν αρραβωνιασμένη με τον πατέρα της. Όλα είναι στην οικογένεια", είπε στο εβδομαδιαίο ψηφιακό περιοδικό The Edit του Net-a-Porter.

Οι φήμες αρραβώνων περικύκλωσαν το ειδύλλιο των σταρ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 μετά το διαζύγιο της Kidman από τον Tom Cruise, και η Αυστραλή ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι είχε αρραβωνιαστεί για λίγο, μεταξύ των δύο γάμων της με τον Cruise και τον Keith Urban.

«Απλά δεν ήταν σωστό», είπε στο Vanity Fair το 2007 για τον μυστικό αρραβώνα, χωρίς να αποκαλύψει τον πρώην αρραβωνιαστικό της. «Δεν ήμουν έτοιμη. Δεν ήμασταν έτοιμοι».

Ωστόσο, οι δύο πρώην σύντροφοι παραμένουν καλοί φίλοι. Η Kidman και ο Urban, που παντρεύτηκαν το 2006, έκαναν παρέα με τον Kravitz στα παρασκήνια στα CMT Music Awards 2016. Όλοι αντάλλαξαν αγκαλιές και πόζαραν για μια ομαδική φωτογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 4 / position2: 276
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb