ENTERTAINMENT

Το τραγούδι χωρισμού που έγραψε η Alanis Morissette για τον πρώην της Ryan Reynolds

Το iconic τραγούδι χωρισμού που αξίζει να βάλεις στην playlist σου
Γράφει η MATINA KONTOY
Το τραγούδι χωρισμού που έγραψε η Alanis Morissette για τον πρώην της Ryan Reynolds
Wikipedia

Η τραγουδίστρια - τραγουδοποιός Alanis Morissette είναι γνωστή για τους υπέροχα αισθαντικούς στίχους των τραγουδιών της. Το 2002, το κορίτσι από την Οτάβα του Καναδά γνώρισε τον Ryan Reynolds, ένα αγόρι από το Βανκούβερ (και πάλι του Καναδά) σ' ένα πάρτυ της Ντρου Μπάριμορ το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O Ρέινολντς έκανε τότε τα πρώτα του βήματα στο Hollywood, κάνοντας μικρούς ρόλους σε ταινίες κι έπειτα πρωταγωνιστώντας σε ρομαντικές κομεντί. Αμέσως ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον κι έγιναν ζευγάρι, για πολλούς λόγους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και το γεγονός πως είχαν έναν κοινό κώδικα έχοντας ζήσει και μεγαλώσει και οι δύο στον Καναδά.

Εμφανίζονταν συχνά μαζί και όταν μιλούσαν ο ένας για τον άλλον στον Τύπο έσταζαν μέλι. "Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί ποτέ" της είχε πει δημόσια, ενώ εκείνη τόνιζε πως ο σύντροφός της ήταν ο "άνθρωπος με την περισσότερη τόλμη σε όλο τον κόσμο". Όπου και αν βρισκόντουσαν, έλαμπαν και οι θαυμαστές τους ήταν ενθουσιασμένοι από το ταίριασμα των δύο αστέρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2004, ο Ryan Reynolds πήγε στον Καναδά για να ζητήσει επίσημα από τους γονείς της τη Morissette σε γάμο, ενώ λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι ο γάμος θα ακολουθήσει σύντομα, λίγα χρόνια αργότερα, το 2007, ανακοίνωσαν το χωρισμό τους. Κανείς από τους δύο δεν αποκάλυψε τους λόγους που τους οδήγησαν στο χωρισμό. Λίγους μήνες αργότερα ο Reynolds έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη Scarlett Johansson.

Το 2008, κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Alanis "Flavors of Entanglement". Ένα από τα τραγούδια που περιλάμβανε αυτό το άλμπουμ ήταν και το "Torch", ένα τραγούδι που μιλάει για θλίψη και για χωρισμό. Πολλοί το συνέδεσαν με τον επίπονο χωρισμό που είχε με τον Ryan Reynolds λίγο καιρό πριν.

Σε συνέντευξή της η Morissette είπε αργότερα ότι ‘έφτασε στον πάτο’ αφού διαλύθηκε ο αρραβώνας της με τον Reynolds και ότι το άλμπουμ ήταν μία κάθαρση για εκείνη, για να βγάλει από μέσα της όλα τα αρνητικά συναισθήματα που είχε σχετικά με το χωρισμό της.

Αρκετά χρόνια αργότερα η Morissette έχει βρει την ευτυχία στη ζωή της δημιουργώντας τη δική της οικογένεια και έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά με τον ράπερ Souleye.

View this post on Instagram

A post shared by Alanis Morissette (@alanis)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 343 / position2: 863
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb