Καινούργιου για Μπάρκα: «Δε θέλω να έχω επαφές, τα δήθεν μηνύματα με τις κούπες δε μου αρέσουν»


Δημοσίευση ΔΕΚ 11, 2023
Καινούργιου για Μπάρκα: «Δε θέλω να έχω επαφές, τα δήθεν μηνύματα με τις κούπες δε μου αρέσουν»

Στο ταξίδι που έκανε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και τις συναντήσεις που είχε εκεί αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 11/12 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι είδε τη Δανάη Μπάρκα, με την οποία στο παρελθόν έκανε παρέα, ωστόσο δε μίλησαν καθώς η ίδια είναι ενοχλημένη με την παρουσιάστρια του Mega. Ακόμα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε και τις φήμες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα και ήθελαν τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχει έρθει κοντά με τη Δανάη Μπάρκα.

«Τη Δανάη την είδα στο θέατρο χθες. Την είδα από μακριά. Δε χαιρετηθήκαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι. Εγώ έχω μια άποψη γενικότερα. Είμαι άνθρωπος που τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει και έχω βάλει στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει, αν δηλαδή θεωρεί ότι κάπου έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει, ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα.

Εμένα ύπουλα πράγματα, και αυτά τα δήθεν με μηνύματα, προσωπικά δε μου αρέσουν, όταν έχεις μιλήσει με τον άλλον. Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του, “θα σε κράξω αύριο γιατί θεωρώ ότι είσαι φάουλ με αυτό που έκανες με τη Φαίη ή τον οποιονδήποτε”, το να πετάς υπονοούμενα με κούπες και τέτοια… Εμένα αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λέω γενικότερα. Εγώ λειτουργώ έτσι. Όταν κάποιο άνθρωποι με τους οποίους έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολα τους, σε μια άτυχη στιγμή σου – γιατί έφταιγα - σου φέρονται έτσι, δε θέλω να έχω επαφές.» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κι επειδή το Σαββατοκύριακο βγήκαν κάτι φημολογίες, δεν μπορώ να διανοηθώ πως ισχύουν αυτά τα πράγματα, που αφορούν στον πρώην σύντροφό μου και στη Δανάη. Ο πρώην σύντροφός μου γνώρισε τη Δανάη από εμένα, και κάνανε παρέα, συμπαθιόντουσαν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν ότι κάτι συμβαίνει. Η Δανάη δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι. Ή ο Φίλιππος. Κάνουν παρέα και έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν παρέα. Τα υπόλοιπα θέλω να πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Πιστεύω, αλλά τι να σας πω;» κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 370 / position2: 1133
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb