ENTERTAINMENT

Σαμ Σμιθ: Αγκαλιά με τον νέο του σύντροφο στη Νέα Υόρκη

Σπάνια φωτογραφία του με τον 27χρονο σχεδιαστή μόδας

Δημοσίευση ΔΕΚ 10, 2023
Σαμ Σμιθ: Αγκαλιά με τον νέο του σύντροφο στη Νέα Υόρκη

Ο Σαμ Σμιθ εθεάθη σε δρόμο της Νέας Υόρκης, σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό του, Κρίστιαν Κόουαν, σχεδιαστή μόδας, με τον οποίο είναι μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τραγουδιστής του «Unholy» περπατά με τον 27χρονο σύντροφό του και όταν κάνουν μία παύση, τον αγκαλιάζει, με τον φακό των παπαράτσι να μη χάνει το τρυφερό ανάμεσά τους στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία διέρρευσε στα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, όπως η Daily Mail.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ο 31χρονος απασχόλησε τα media πριν από λίγο καιρό με τις «ανήθικες» για πολλούς χορογραφίες και εμφανίσεις του σε συναυλίες που έκανε. Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σμιθ έδωσε μία συναυλία στη Μαδρίτη και η χορογραφία του όχι μόνο δεν άρεσε, αλλά θεωρήθηκε και απαγορευτική για ανήλικους θεατές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φορώντας έναν μαύρο κορσέ και στρινγκ, ο Σμιθ στάθηκε μπροστά από έναν χορευτή του και πήραν μία πόζα σε.ξουαλικής πράξης.

Η εικόνα των δυο τους έγινε viral στο Twitter με αρνητικό πρόσημο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε το βίντεο από την επίμαχη χορογραφία:

@rubensword @Sam Smith u fucking killed it 🖤✨ #samsmith #unholy #glory #madcool #festival #madrid #vlog #live #concert #gay ♬ sonido original - Ruben Sword


Σύσσωμοι οι χρήστες της πλατφόρμας καταδικάζουν την απόφαση των αρμόδιων, να είναι προσβάσιμη αυτή η συναυλία σε παιδιά όλων των ηλικιών. Έκαναν λόγο για «αηδιαστική εικόνα», αποκαλούν τον Σμιθ «φρικιό» και θίγουν το ζήτημα της επιλεκτικής ελευθερίας του λόγου.

«Είναι ενδιαφέρον πώς η αρχή της ελευθερίας του λόγου υπερασπίζεται το δικαίωμα των καλλιτεχνών να "προσβάλουν" το κοινό τους όταν πρόκειται για κάποιους καλλιτέχνες, αλλά όχι για άλλους, όπως ο Σαμ Σμιθ. Είτε πιστεύετε ότι η ελευθερία του λόγου/έκφρασης δέχεται επiθεση;» γράφει κάποιος.


Ωστόσο, τα περισσότερα σχόλια ήταν μηνύματα οργής στο πρόσωπο του καλλιτέχνη, καταγγέλλοντας ότι ο ίδιος προσέφερε ένα «ανατριχιαστικό θέαμα» και «προσβάλλει το κοινό του».

«Φρικιό είναι η λέξη που ψάχνετε», «Η εκδήλωση αυτή προσφέρει δωρεάν είσοδο για παιδιά από 0-8 ετών», «Πιστεύετε ότι αυτού του είδους οι συναυλίες είναι κατάλληλες για παιδιά;», «Πάρτε τον από μπροστά μου. Μεγάλο ανατριχιαστικό ερπετό» έγραφαν οργισμένοι.

Δείτε περισσότερα:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 185 / position2: 1022
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb