ENTERTAINMENT

Τους ένωσε ένα πάρτι‑έκπληξη, ένα μπισκότο μαριχουάνας και μια κρίση πανικού: Είναι μαζί 12 χρόνια κι ευτυχισμένοι όσο ποτέ

Ένα χολιγουντιανό ζευγάρι που μοιάζει ήσυχο, όμως έχει την πιο ...φευγάτη ιστορία

Τους ένωσε ένα πάρτι‑έκπληξη, ένα μπισκότο μαριχουάνας και μια κρίση πανικού: Είναι μαζί 12 χρόνια κι ευτυχισμένοι όσο ποτέ
Nextweb Studio

O Dave Franco και η Alison Brie πρωτογνωρίστηκαν το 2011 ενώ γιόρταζαν το Mardi Gras στη Νέα Ορλεάνη. Παντρεύτηκαν το 2017 και από τότε συνεργάζονται σε ταινίες και στηρίζουν ο ένας την καριέρα του άλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το 2017, το ζευγάρι πρωταγωνίστησε τόσο στο The Little Hours όσο και στο The Disaster Artist. Στη συνέχεια, το 2020, ο Franco έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία τρόμου The Rental, με πρωταγωνίστρια την Brie. Ο Franco σκηνοθέτησε ξανά τη γυναίκα του στη ρομαντική κωμωδία που έγραψαν μαζί, Somebody I Used to Know.

Πίσω όμως στη γνωριμία τους, όταν το ζευγάρι ήταν μόνο 3 μήνες μαζί, η Brie έκανε πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Franco που κατέληξε σε ...φιάσκο! «Αν με γνωρίζετε, ξέρετε ότι είμαι ένα αρκετά ιδιωτικό άτομο και δεν μου αρέσει να είμαι το επίκεντρο της προσοχής, και γι' αυτό φρίκαρα», μοιράστηκε o Dave σε συνέντευξη. Για να ηρεμήσει τα νεύρα του, έφαγε ένα μπισκότο μαριχουάνας, το οποίο όμως κατέληξε να του γυρίσει μπούμερανγκ και συνέβαλε στην πρώτη του κρίση πανικού. Μετά από αυτό, η Alison ζήτησε από τους καλεσμένους να φύγουν. «Η Alison κι εγώ λέμε ακόμα ότι, αφού καταφέραμε να επιβιώσουμε στο πάρτι έκπληξή μου, μπορούμε να επιβιώσουμε από οτιδήποτε», είπε αστειευόμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στο Μπιγκ Σουρ της Καλιφόρνια. Ενώ αργότερα μιλούσε με τον Larry King, η Alison αποκάλυψε ότι δεν είδε την πρόταση να έρχεται. «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη που πραγματικά ξέσπασα σε γέλια και τον ρώτησα πολλές φορές αν μιλούσε σοβαρά πριν πω ναι», παραδέχτηκε. Ο λόγος που γελούσε, βέβαια, ήταν γιατί ο Dave της έκανε την πρόταση φορώντας την ασημένια μάσκα που φορούσε όταν γνωρίστηκαν στο Mardi Gras.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 148 / position2: 1175
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb