ENTERTAINMENT

Η Jennifer Lopez παντρεύεται έναν μαθηματικό σε μια πολύ τρυφερή ιστορία

Η νέα ταινία του Netflix Που ανέβηκε στο No3
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Η Jennifer Lopez παντρεύεται έναν μαθηματικό σε μια πολύ τρυφερή ιστορία
@imdb.com

Μια ρομαντική και σύγχρονη ταινία μόλις μπήκε στον κατάλογο του Netflix. Κυκλοφόρησε πέρσι, ωστόσο πήρε λίγο στην πλατφόρμα να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της. Και έχει φτάσει στο No3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Jennifer Lopez λοιπόν παίζει τον εαυτό της στην ταινία «Marry Me», δηλαδή μια super star με το όνομα Kat Valdez. Κι ενώ είναι έτοιμη να παντρευτεί επί σκηνής με τον επίσης διάσημο σύντροφό της, μαθαίνει ότι την απάτησε με τη βοηθό της. Οπότε βγαίνει στη σκηνή και βλέπει έναν άνδρα να κρατάει (τυχαία) ένα χαρτόνι που λέει «Παντρέψου Με». Και όντως παντρεύεται έναν άσημο μαθηματικό πάνω στη σκηνή. Οι επόμενες εβδομάδες που ακολουθούν θα τους κάνουν να έρθουν πιο κοντά, κάτι που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Σαν ιστορία δεν είναι και εξαιρετικά πρωτότυπη, όμως είναι σύγχρονη, είναι λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα που θα θέλαμε και όχι σε αυτή που ζούμε, με δυο πρωταγωνιστές που δεν το περιμέναμε αλλά έχουν μια πολύ καλή χημεία και πιστεύουν στις δυνατότητες της ιστορίας που μας διηγούνται.

ΟΙ κριτικές που είχε πάρει πέρσι, για τέτοιου είδους ταινίας, ήταν πολύ καλές και θα συμφωνήσουμε ότι αν και αρκετά αναμενόμενη σε κάποια σημεία, έχει εκείνα τα στοιχεία που την κατατάσσουν σε εκείνες τις ταινίες που αξίζει να δεις με παρέα ή χωρίς, πιστεύοντας κι εσύ στην ιστορία της , ότι ίσως να μπορεί κάποια στιγμή να βγει αληθινή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 510 / position2: 1150
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb