ENTERTAINMENT

H ιδιόρρυθμη σχέση του Will και της Jada Pinkett Smith

Τελικά έχουν ανοιχτή σχέση; Έχουν πάρει διαζύγιο; Έχουν απιστήσει; Ήρθε η ώρα να μάθουμε το χρονολόγιο αυτής της σχέσης!
Γράφει η MATINA KONTOY
H ιδιόρρυθμη σχέση του Will και της Jada Pinkett Smith
Nextweb studio

Για τον Will και τη Jada Pinkett Smith έχουν γραφτεί πολλά τα τελευταία χρόνια, για την κρίση στο γάμο τους, τις υποψίες απιστίας, το περίφημο χαστούκι που έδωσε ο Will στον Chris Rock στα Όσκαρ το 2022, αλλά και την αποκάλυψη ότι πήραν διαζύγιο κρυφά από όλους, πριν από 7 χρόνια. Πάμε λοιπόν να δούμε πως ξεκίνησε και πως εξελίχθηκε μέχρι σήμερα αυτή η ιδιόρρυθμη σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1994

Ο Will γνώρισε τη Jada στα γυρίσματα του Fresh Prince of Bel-Air, αλλά ήταν παντρεμένος με τη Sheree Zampino εκείνη την εποχή. Μόλις αυτός και η Sheree χώρισαν, ο Will κάλεσε κατευθείαν τη Jada και τη ρώτησε αν έβγαινε με κάποιον. Όταν εκείνη είπε όχι, εκείνος απάντησε: «Τότε θα βγεις μαζί μου!». And the rest is history!

 

Πρωτοχρονιά 1997

Η Jada και ο Will παντρεύτηκαν ενώ ήταν ήδη έγκυος με τον γιο τους, Jaden - αν και αρχικά, δεν της άρεσε η ιδέα να επισημοποιήσουν με γάμο τη σχέση τους. Το 2019 η Jada είχε δηλώσει στο People: «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Αλλά η μητέρα μου έλεγε: «Πρέπει να παντρευτείς»—είναι της παλιάς σχολής—και ο Γουίλ ήθελε οικογένεια. Οπότε είπα: «Εντάξει, ίσως είναι κάτι που πρέπει να κάνω».

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Αύγουστος 2011

Το 2011 κυκλοφόρησαν φήμες πως η απάτησε τον Will Smith με τον Marc Anthony, τότε σύζυγο της Jennifer Lopez. Το ζευγάρι δημοσίευσε μία ανακοίνωση στο People για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση: «Αν και είμαστε απρόθυμοι να απαντήσουμε σε αυτού του είδους τα δημοσιεύματα του Τύπου, οι φήμες που κυκλοφορούν για τη σχέση μας είναι εντελώς ψευδείς. Είμαστε ακόμα μαζί και ο γάμος μας είναι άθικτος».

 

14 Αυγούστου 2013

Η μοιραία μέρα που η Jada μπήκε στο Facebook για να διευκρινίσει σχετικά με τα σχόλια που έκαναν όλους να πιστεύουν ότι αυτή και ο Will ήταν σε ανοιχτό γάμο. «Ο Will και εγώ και οι δύο μπορούμε να κάνουμε Ο, τι θέλουμε, γιατί εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον να το κάνουμε. Αυτό Δε σημαίνει ότι έχουμε μια ανοιχτή σχέση…αυτό σημαίνει ότι έχουμε μια ΏΡΙΜΗ σχέση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

3 Ιουνίου 2015

Η Jada έδωσε μια συνέντευξη με τον Χάουαρντ Στερν, δηλώνοντας: «Δεν είμαι το είδος της γυναίκας που πιστεύει ότι ένας άντρας θα της είναι τόσο πιστός και δε θα έλκεται από άλλες γυναίκες. Δεν είναι ρεαλιστικό. Μόνο και μόνο επειδή ο άντρας σας έλκεται από μια άλλη γυναίκα δε σημαίνει ότι δε σας αγαπά. Και αυτό δε σημαίνει ότι θα σας απατήσει».

 

3 Αυγούστου 2015

Εν μέσω ενός ακόμη κύκλου φημών ότι ο Will και η Jada χώρισαν, ο Will έγραψε στο Facebook: «Υπό κανονικές συνθήκες, συνήθως δεν απαντώ στην ανοησία. Αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι μου έχουν εκφράσει τα «βαθιά τους συλλυπητήρια» που σκέφτηκα ότι πρέπει να βγω και να απαντήσω. Έτσι, σας απαντώ ότι: Η Jada και εγώ…ΔΕ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!! : -) Σας υπόσχομαι ότι — αν αποφασίσω ποτέ να χωρίσω τη βασίλισσα μου— ορκίζομαι ότι θα σας το πω μόνος μου!».

 

Στο μεταξύ η έγραψε στο Twitter:

 

To 2015 όμως ήταν η χρονιά που η Jada γνωρίστηκε με τον August Alsina.

 

25 Ιουνίου 2017

Η Jada και ο August Alsina παρευρέθηκαν μαζί στα BET Awards 2017.

 

21 Ιουλίου 2017

Η Jada εμφανίστηκε στο Watch What Happens Live και είπε ότι η πιο τρελή φήμη που έχει ακούσει ποτέ για την οικογένειά της είναι ότι αυτή και ο Will είναι swingers: «Αυτό είναι το πιο τρελό. Δεν είναι αλήθεια, έχουμε μία σταθερή σχέση».

 

30 Ιουνίου 2020

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης, ο August Alsina ισχυρίστηκε ότι αυτός και η Jada έβγαιναν ραντεβού ενώ ήταν παντρεμένη και ότι ο γάμος της ήταν ανοιχτός εκείνη την εποχή. «Με τον Will βρεθήκαμε και συζητήσαμε, λόγω της μεταμόρφωσης που είχε ο γάμος τους σε μία σχέση ζωής που δεν είχε καθόλου ρομαντισμό. Μου είπε ότι την αγαπούσε πολύ και ότι της είχε δοθεί ολοκληρωτικά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μου έδωσε και την ευχή του για να είμαστε μαζί!». Σε λιγότερες από 24 ώρες μετά τη συνέντευξη, η Page Six ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους της Jada, οι οποίοι είπαν ότι οι ισχυρισμοί του στη συνέντευξη δεν ήταν καθόλου αληθινοί.

 

10 Ιουλίου 2020

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του Red Table Talk, η Jada σχολίασε τη συνέντευξη του August, επιβεβαιώνοντας ότι είχε σχέση μαζί του - και ότι εκείνη και ο Will είχαν χωρίσει εκείνη την εποχή. «Αποφασίσαμε ότι θα χωρίσουμε για ένα χρονικό διάστημα και εσύ πήγαινε να βρεις πώς να κάνεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο και εγώ θα καταλάβω πώς να κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο», είπε ο Will, ενώ η Jada πρόσθεσε: «Από εκεί, όσο περνάει ο καιρός συνέχισα, έμπλεξα με τον August… Ναι, ήταν μια σχέση». Όμως η Jada αρνήθηκε ότι ο Will έδωσε ποτέ άδεια στον August, λέγοντας: «Ένα πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω… σχετικά με το να δώσεις «άδεια», το μόνο άτομο που μπορεί να δώσει άδεια σε αυτή την περίσταση είναι ο εαυτός μου».

Αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η αντίδραση του  August, πολύ σύντομα έγραψε στο Twitter: «Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε την αλήθεια, παιδιά. […] Τέλος πάντων, πάμε στην ΕΠΟΜΕΝΗ!»

 

27 Οκτωβρίου 2021

Η Jada αποκάλυψε κατά τη διάρκεια ενός επόμενου επεισοδίου του Red Table Talk ότι χρειάζεται δουλειά για να διατηρηθεί η σπίθα στην κρεβατοκάμαρα. «Είναι δύσκολο… Αυτό για το οποίο ο Will και εγώ μιλάμε συχνά είναι η κοινή μας πορεία. Ξεκινήσαμε μαζί σε πολύ νεαρή ηλικία, 22 χρονών… Συνήθως σκεφτόμαστε για το σύντροφό μας ότι αν μας αγαπάει θα πρέπει να διαβάσει το μυαλό μας στο σε.ξουαλικό κομμάτι, κάτι που βέβαια δεν ισχύει και είναι τεράστια παγίδα».

 

9 Νοεμβρίου 2021

Εκδόθηκε η αυτοβιογραφία του Will, μέσα από την οποία βγάζει στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για τη σχέση του με τη Jada, ξεκινώντας από την αρχή. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το διαζύγιό μου με τη Sheree δεν ήταν ακόμη οριστικό, οπότε η Jada και εγώ αποφασίσαμε ότι θα ήταν συνετό να κρατούσαμε τη σχέση μας κρυφή. Οι πρώτοι τρεις ή τέσσερις μήνες ήταν σαν άγριος ρομαντικός ανεμοστρόβιλος.… Ταιριάζαμε τόσο φυσικά και οι ενέργειές μας συνδυάστηκαν τόσο όμορφα, που αισθανόμασταν παλιοί φίλοι περισσότερο παρά νέοι εραστές».

Ωστόσο, μετά από αρκετά χρόνια, το ζευγάρι άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην αυτοβιογραφία του, ο Will περιέγραψε τα συναισθήματά του ως «το κάψιμο της ιδεαλιστικής ψευδαίσθησης των ρομαντικών μας φαντασιώσεων του τέλειου γάμου και της τέλειας οικογένειας. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε διαζύγιο. Ξέραμε ότι αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον και ορισμένες πτυχές της ένωσής μας ήταν μαγικές. Αλλά η δομή της ζωής που είχαμε δημιουργήσει μας στραγγάλιζε και τους δύο».

Τελικά, οι δυο τους κατάφεραν να συμβιβαστούν και να συμφιλιωθούν αφού αγκάλιασαν αυτό που ο Will ονόμασε «η δύναμη της αγάπης στην ελευθερία», που τους επέτρεψε να είναι «ταυτόχρονα 100% συνδεδεμένοι μεταξύ τους και 100% ελεύθεροι».

 

10 Νοεμβρίου 2021

Η Oprah πήρε συνέντευξη από τον Will για τη σχέση του με τη Jada και τον ρώτησε για συγκεκριμένα αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας του, συμπεριλαμβανομένης της φράσης «η δύναμη της αγάπης στην ελευθερία».

Ο ηθοποιός απάντησε: «Αγαπάς ελεύθερα με όλους εκτός από τον σύντροφό σου». Στη συνέχεια εξήγησε πώς οι άνθρωποι τείνουν να δίνουν περισσότερο χώρο στις φιλίες ή τις σχέσεις με τα παιδιά τους από ό,τι σε έναν συμβατικό γάμο. «Νομίζω ότι η δυσκολία που έχουν οι άνθρωποι να το συζητήσουν είναι επειδή σκέφτονται μόνο με όρους σ.εξ. Εγώ και η Jada βρισκόμαστε σε ένα πνευματικό ταξίδι για να καθαρίσουν τα δηλητηριώδη, μη αγαπημένα μέρη της καρδιάς μας. Και το κάνουμε μαζί σε αυτή τη ζωή ό,τι κι αν γίνει».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι η σχέση τους είναι καλύτερη από ποτέ τώρα.

«Εγώ και η Jada, μέχρι σήμερα, αν αρχίσουμε να μιλάμε, είναι τέσσερις ώρες. Είναι τέσσερις ώρες αν ανταλλάξουμε μια πρόταση. Είναι το επίκεντρο του γιατί καταφέραμε να διατηρήσουμε [τη σχέση μας] και γιατί είμαστε ακόμα μαζί, χωρίς να πνίγουμε τη ζωή ο ένας από τον άλλον— η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ άλλο άτομο με το οποίο συνδέομαι στη συνομιλία μου πιο ευτυχισμένα και παραγωγικά από τη Jada».

 

13 Μαρτίου 2022

Ο Will Smith πήρε συνέντευξη από τον Gayle King στο CBS Sunday Morning και απέκλεισε τις εικασίες ότι αυτός και η Jada κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον για απάτη στο παρελθόν. «Ποτέ δεν υπήρξε απιστία στον γάμο μας… Και ποτέ δεν ξαφνιάσαμε ο ένας τον άλλον με τίποτα».

27 Μαρτίου 2022

Στα Όσκαρ του 2022, ο Will και η Jada εμφανίστηκαν μαζίστο κόκκινο χαλί, αλλά τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή για το ζευγάρι αργότερα εκείνο το βράδυ. Αφού ο παρουσιαστής Chris Rock έκανε ένα αστείο για τη Jada (η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για την αλωπεκία της) που μοιάζει με το αστέρι του G.I. Jane 2, ο Will ξεκαθάρισε τη θέση του με βίαιο τρόπο. Ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock λέγοντάς του «να κρατήσεις το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το στόμα σου!», κάτι που λογοκρίθηκε στην τηλεόραση. Από τη σιωπή του κοινού και το βλέμμα στο πρόσωπο του Chris, φαίνεται ότι η αντίδρασή του δεν ήταν προσχεδιασμένη, αλλά εντελώς αυθόρμητη.

 

4 Απριλίου 2022

Τα πράγματα άλλαξαν ακόμη περισσότερο όταν αποκαλύφθηκε από πηγές ότι η Jada θα ήθελε να μην είχε χαστουκίσει ο Will τον Chris στα Oskar. «Ήταν υπερβολική η αντίδραση, το ξέρουν και οι δύο. Η Jada δεν είναι μια από αυτές τις γυναίκες που χρειάζονται προστασία. Δε χρειαζόταν να κάνει αυτό που έκανε. Είναι μια δυνατή γυναίκα, μια γυναίκα με γνώμη και μπορεί να δώσει τις δικές της μάχες. Αλλά θα σταθεί δίπλα του», είπε μια πηγή στο Us Weekly.

 

11 Οκτωβρίου 2023

Η Jada κυκλοφορεί τη δική της αυτοβιογραφία με τίτλο «Worthy», στις 17 Οκτωβρίου και μίλησε στη Hoda Kotb στο The Today Show για την προώθησή της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Jada αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Will έχουν πράγματι χωρίσει από το 2016 αν και δεν έχουν πάρει διαζύγιο στα χαρτιά, όμως εξαντλήθηκαν στην προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους.

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν είχαν μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό τους εδώ και επτά χρόνια, η Jada δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμοι, καθώς ακόμα προσπαθούν να λύσουν τα θέματα συντροφικότητας που τους απασχολούν.

Και κατέληξε ότι «δε θα υπάρξει ποτέ λόγος για να πάρουμε διαζύγιο, γιατί θα τα καταφέρουμε οτιδήποτε κι αν συμβεί!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
28 / position1: 348 / position2: 3497
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb