ENTERTAINMENT

Ποια ελληνική σειρά σαρώνει στα νούμερα: Στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18‑54

Η σειρά έχει αρχίσει να αποκτά φανατικό κοινό

Δημοσίευση ΝΟE 30, 2023
Ποια ελληνική σειρά σαρώνει στα νούμερα: Στην κορυφή της τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18‑54

Κυρίαρχη ήταν η παρουσία της «Μάγισσας» τον Νοέμβριο, τόσο σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη της ιστορίας της όσο και στη μάχη της τηλεθέασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υψηλών προδιαγραφών σειρά του ΑΝΤ1 κατέκτησε την κορυφή, ενώ η αριστοτεχνική πλοκή της καθήλωσε 1.594.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για τον Νοέμβριο, η «Μάγισσα» ήταν πρώτη, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 19,4%. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά κατέγραψε συνολικό μερίδιο 26,4% σε επιμέρους γυναικείο κοινό,

ενώ και στους άνδρες οι αποδόσεις ήταν σταθερά υψηλές, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 24,4%. Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες, η «Μάγισσα» συνεχίζει να ξετυλίγει το νήμα της συγκλονιστικής ιστορίας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση της «Μάγισσας»
Μάνη, 1817…

Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.
Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 159 / position2: 810
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb