THINK

Η 58χρονη Paulina Porizkova ποζάρει toρless σε εξώφυλλο περιοδικού

«Η δύναμή μου βρίσκεται στη δυνατότητα να δείχνω τον εαυτό μου όπως είμαι»

Δημοσίευση ΝΟE 29, 2023
Η 58χρονη Paulina Porizkova ποζάρει toρless σε εξώφυλλο περιοδικού

Η Paulina Porizkova αποτελεί έμπνευση για τις απανταχού γυναίκες με τον αγώνα της ενάντια στον ηλικιακό ρατσισμό. Το μοντέλο και συγγραφέας του βιβλίου No Filter: The Good, the Bad and the Beautiful, που έγινε 58 ετών τον Απρίλιο του 2023 πόζαρε πρόσφατα topless, με το σώμα της καλυμμένο με ασημί μπογιά, στο εξώφυλλο της τσέχικης έκδοσης του Elle, και όχι μόνο η ίδια, αλλά και το μήνυμά της… έκλεψαν την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια αναδημοσίευσε το εξώφυλλο του περιοδικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε γιατί κάθε φορά που επιλέγει να φωτογραφίζεται γυμνή ή ημίγυμνη, νιώθει πραγματικά δυνατή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

«Έχω κάνει πολλά εξώφυλλα αυτή τη χρονιά για τα οποία είμαι περήφανη, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερο για μένα. Ναι, είμαι topless, αλλά η ασημένια μπογιά στο σώμα μου είναι σαν ασπίδα. Το ασημί μπλοκάρει το σκοτάδι και αντανακλά το φως και ταυτόχρονα μου επιτρέπει να νιώθω τα πάντα», ξεκινάει την ανάρτησή της η Paulina Porizkova και συνεχίζει:

«Μεγάλωσα σε μία κουλτούρα και εποχή κατά την οποία η γύμνια ήταν απόλυτα αποδεκτή ως μέρος της ανθρώπινης φύσης. Ποτέ δεν με ανάγκασαν να νιώσω ντροπή για ένα σώμα χωρίς ρούχα, το δικό μου ή οποιουδήποτε άλλου. Οπότε αυτό ίσως είναι ο λόγος που όταν είναι δική μου επιλογή να γδυθώ, στην πραγματικότητα αισθάνομαι δυνατή. Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν έχω τίποτα να κρύψω», πρόσθεσε σε ένα δυνατό μήνυμα περί της γύμνιας που σε κάποιες κουλτούρες συνοδεύεται από ντροπή.

«Εκεί βρίσκεται η δύναμή μου. Όχι στη γύμνια αυτή καθαυτή, αλλά στη δυνατότητα να δείχνω τον εαυτό μου όπως είμαι», εξήγησε η 58χρονη και επισήμανε πως η ασημένια μπογιά είχε τον ρόλο της «πανοπλίας» και την έκανε να νιώθει σαν να είναι η πιο ισχυρή γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτό βλέπω σε αυτή τη φωτογραφία», γράφει η Paulina Porizkova, συνεχίζοντας να παραδίδει μαθήματα αποδοχής του εαυτού μας. «Μία γυναίκα που δεν ντρέπεται να είναι ακριβώς αυτό που είναι. Μία γυναίκα που αρνείται να ντροπιαστεί», προσθέτει και διευκρινίζει ότι δεν νιώθει έτσι κάθε μέρα αλλά αυτός είναι ο απώτερος στόχος της.

«Δεν νιώθω όπως αυτή η γυναίκα κάθε μέρα. Αλλά αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να γίνω. Αυτή που διεκδικεί τον χώρο της χωρίς να απολογείται, χωρίς ενοχή, χωρίς ντροπή και με ή χωρίς ρούχα» καταλήγει το πρώην top model.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
4 / position1: 2457 / position2: 3201
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb