ENTERTAINMENT

Η Anne Hathaway πόσταρε μια selfie χωρίς καθόλου μακιγιάζ: Ποια τα μυστικά της για τέλειο δέρμα

Kαι δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ

Η Anne Hathaway πόσταρε μια selfie χωρίς καθόλου μακιγιάζ: Ποια τα μυστικά της για τέλειο δέρμα
Nextweb Studio

Πριν από λίγες μέρες η διάσημη ηθοποιός του Hollywood, Anne Hathaway, μοιράστηκε στο instagram feed της μια φωτογραφία της χωρίς καθόλου μακιγιάζ και είναι πραγματικά υπέροχη στα 41 της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Στο στιγμιότυπο, η μητέρα δύο παιδιών και διάσημη σταρ φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας τίποτα άλλο παρά ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της και ...αντηλιακή προστασία. Το σίγουρο είναι ότι μοιάζει να μην έχει γεράσει ούτε μια μέρα από το 2004, όταν έπαιζε τη νεαρή πριγκίπισσα Mia Thermopolis στην κομεντί Princess Diaries.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 800.000 likes (και συνεχιζει ...) με τα σχόλια από τους 30,9 εκατομμύρια ακόλουθούς της να την κατακλύζουν:

"mother is mothering"
"QUEEN ❤️❤️❤️❤️❤️"
"Dare I say...mother"
"Our princess of Genovia ❤️"
"Took my breath away for a sec🤭🫶"
"Gorgeous queen!!!🫶💃"
"Looking so peaceful!🙌"
"glowing!"

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

... μερικά από τα χιλιάδες σχόλια στη φωτογραφία της!

«Η Anne είναι απίστευτα πειθαρχημένη όταν πρόκειται για το δέρμα της», είπε στο Net-a-Porter η δερματολόγος της Hathaway, Su-Man.  Παίρνει στα σοβαρά το αντηλιακό της. Είπε στη Sun το 2012 ότι η μαμά της της έμαθε να φοράει καθημερινά «αντηλιακή κρέμα παράγοντα 30», προσθέτοντας: «Κουβαλάω ακόμη και ομπρέλα αν πρέπει να βρίσκομαι στον ήλιο για ώρα και χρησιμοποιώ σπρέι μαυρίσματος αν θέλω να φανώ μαυρισμένη για κάποιο γύρισμα». Σε μια συνέντευξη στο People, η Anne αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί κάθε πρωί μια τονωτική, συσφικτική κρέμα και μια συσφικτική μάσκα ματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 2280 / position2: 2699
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb