Η Ελένη Μενεγάκη θα τρελαινόταν αν έβλεπε γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία στο κινητό του συζύγου της

Η Ελένη Μενεγάκη πήρε δημόσια θέση και εξομολογήθηκε
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΝΟE 22, 2023
Η Ελένη Μενεγάκη θα τρελαινόταν αν έβλεπε γυμνή γυναίκα σε φωτογραφία στο κινητό του συζύγου της

Με αφορμή τις δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα για τον σύζυγό της και το περιεχόμενο των φωτογραφιών που υπάρχουν στο κινητό του και στα προφίλ του στα social media, η Ελένη Μενεγάκη πήρε δημόσια θέση και εξομολογήθηκε πώς θα αισθανόταν αν στο τηλέφωνο του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλο έβλεπε σε φωτογραφία μια γυμνή ή ημίγυμνη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε για τη συνάντησή της στα MadWalk με τον Μικέλε Μορόνε και πώς αντέδρασε όταν είδε τον σύζυγό της στο σπίτι επιστρέφοντας.

«Σε καθηλώνει η ομορφιά του. Έχει ένα σταριλίκι. Μίλησα δέκα λεπτά μαζί του, βγάλαμε τη φωτογραφία και πήγα στο σπίτι μου. Μπαίνω, βλέπω τον σύζυγο με την κουβέρτα, τα γυαλιά, το τηλεκοντρόλ και του λέω “μετά τον Μορόνε δεν μπορώ να τον διαχειριστώ αυτό, φεύγω πάω στο περίπτερο θες κάτι;”, ξέρεις να συνέλθω» είπε με χιούμορ και αποκάλυψε στη συνέχεια πως αν πάρει κανείς το κινητό του άντρα της, θα νομίζει ότι έχει “πάει” με όλον τον κόσμο. «Βλέπεις μόνο γυναίκες να ποζάρουν με εσώρουχα».

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους συνεργάτες της είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι “θα την έκανα εγώ αυτήν την πλάκα; Γιατί αν το άκουγε θα έλεγε “αυτή πλάκα κάνει που βρίσκει φωτογραφίες στο κινητό μου, δεν έχει πρόβλημα”. Θα το άντεχα;».

Και πρόσθεσε: «Εγώ με τον άνθρωπό μου δεν έχουμε ούτε κωδικούς, ούτε τίποτα, έχουμε τα κινητά μας πεταμένα και όποιο παιδί θέλει, κυρίως η Μαρίνα, για να παίξει, για να ψάξει, το κάνει. Δεν έχουμε ψάξει ποτέ κινητά, αλλά αν το ανοίξω, όχι για να το ψάξω και εκτός από τούβλα, φυτά, σπορ αθλητικά, πράγματα που θέλει να διορθώσει στην Άνδρο, βγει μπροστά μου και καμιά γυμνή, ομολογώ ότι θα ταραχτώ πάρα πολύ. Θα στεναχωρηθώ πολύ. Έτσι το βλέπω εγώ που ούτε το ψάχνω, ούτε έχω κακές σκέψεις. Και εννοείται στο σπίτι θα μπεις και θα είσαι μια χαρά υπερθέαμα και μετά θα τα πετάξεις και θα είσαι με την χοντρή κάλτσα, τη φόρμα, τα μαλλιά εκεί πάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα έχω το καλύτερό μου χαμόγελο και θα θέλω να τον δω. Τι εγώ γυρνάω με το τακούνι όλη μέρα μέχρι να κοιμηθώ; Τι είμαι;».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 147 / position2: 912
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb