ΥΓΕΙΑ

Max Factor x Movember Challenge

#MaxFactorsupportsMovember

Δημοσίευση ΝΟE 17, 2023
Max Factor x Movember Challenge

Για μία ακόμη χρονιά, η Max Factor ενώνει τις δυνάμεις της με την παγκόσμια εκστρατεία του κινήματος Movember δηλώνοντας δυναμικά παρούσα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση υπέρ της ανδρικής υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το κίνημα Movember έχει καθιερωθεί ετησίως ως μία παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου - μήνας αφιερωμένος πλέον στην έγκαιρη ενημέρωση και πρόληψη ανδρικών παθήσεων. Για μια ακόμη χρονιά χρησιμοποιώντας το μουστάκι ως το σύμβολο του κινήματος (Movember>: moustache + November), η Max Factor μας καλεί να συμμετέχουμε όλοι στο Movember Challenge με ένα και μόνο στόχο: Να αλλάξουμε το «πρόσωπο» της ανδρικής υγείας.

Για τους άνδρες που συμμετέχουν στο Movember Challenge αποτελεί πλέον παράδοση να ξυρίζονται την πρώτη ημέρα του μήνα κι ύστερα να αφήνουν μουστάκι ως ένδειξη υποστήριξης του κινήματος. Οι γυναίκες, όμως, που επιθυμούν να γίνουν αρωγοί του μηνύματος στηρίζοντας τους άνδρες, έχουν δυνατό σύμμαχο τη Max Factor, το διαχρονικά αγαπημένο beauty brand που έβαλε το makeup στην καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας, δίνοντάς της τα εργαλεία για να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό της.

Αυτό το Νοέμβριο, η Max Factor ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να χρησιμοποιήσουν τα εμβληματικά της προϊόντα για καλό σκοπό με τον εξής τρόπο: Να ζωγραφίσουν ένα μουστάκι στο πρόσωπο ή στο χέρι, να τραβήξουν φωτογραφία και να την αναρτήσουν στα Social Media με το hashtag #MaxFactorsupportsMovember.

Ας «φορέσουμε», λοιπόν, όλοι τα μουστάκια μας- ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και ας αγκαλιάσουμε μαζί με τη Max Factor, όχι μόνο τους άνδρες που αγαπάμε, αλλά και μία σπουδαία εκστρατεία που μας αφορά όλους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ MAX FACTOR

Ένα όνομα ταυτισμένο με τη χολιγουντιανή λάμψη και πλούσια ιστορία στον κόσμο της ομορφιάς, δεν είναι άλλο από την αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών Max Factor. Από τις αρχές του 20ου αιώνα, όπου ο Πολωνός αισθητικός Max Factor, με πάθος για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν make up αποκλειστικά για τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο της Αμερικής, μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να εισχωρήσει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς κάθε γυναίκας.

Με τις μεγάλες πρωταγωνίστριες του Χόλυγουντ να αφήνονται η μία μετά την άλλη στα μαγικά χέρια του Max Factor, το όραμα και τα εμβληματικά προϊόντα του κατέκτησαν όχι μόνο τα ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας του σινεμά, αλλά και καθημερινές γυναίκες όλων των ηλικιών με έναν κοινό παρονομαστή: την επιθυμία να ξεχωρίζουν!

Ό,τι χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα για να εκφράσει την εσωτερική της λάμψη βρίσκεται στη συλλογή καλλυντικών της Max Factor, εργαλεία ικανά να αναδείξουν τη γυναικεία ομορφιά με τον πιο μαγικό τρόπο! Από τη μάσκαρα μέχρι το foundation και από τις σκιές ματιών μέχρι τα κραγιόν και τα lip gloss- όλες οι κατηγορίες καλλυντικών έχουν χαράξει τη δική τους πορεία στην ιστορία του μακιγιάζ, δίνοντάς τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να κάνουν καθημερινά τη δική τους προσωπική δήλωση λάμψης!

Live your Xtraordinary beauty with Max Factor!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb