ΜΑΛΛΙΑ

Τι είναι το batana oil που ψάχνουν όλες τώρα στο ίντερνετ

Υπάρχει ένα έλαιο που δεν είναι τόσο γνωστό εδώ και χρόνια
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι είναι το batana oil που ψάχνουν όλες τώρα στο ίντερνετ
Φωτογραφία από ALINA MATVEYCHEVA

Για το batana oil σου έχουμε ήδη κάνει μια εισαγωγή. Μήπως ήρθε η ώρα να μάθεις περισσότερα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Eδώ σου κάναμε μια πολύ καλή εισαγωγή στο θέμα. Πάμε να μάθουμε παραπάνω!

Το Batana Oil είναι ένα σπάνιο λάδι επειδή η διαδικασία εκχύλισης είναι πολύ εντατικής εργασίας και πρέπει να γίνει σχεδόν εξ ολοκλήρου με το χέρι.

Οι καρποί πρώτα βράζονται, στη συνέχεια κοπανίζονται για να αφαιρεθεί το πορτοκαλί εξωτερικό κέλυφος και μετά εξάγονται οι ξηροί καρποί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, οι ξηροί καρποί πλένονται, στεγνώνουν στον ήλιο και σπάνε χρησιμοποιώντας μια πέτρα για να απελευθερωθεί ο πυρήνας.

Τέλος, τα κουκούτσια ψήνονται στη φωτιά για να βγάλουν το λάδι το οποίο περνά από μια ακόμα επεξεργασία. 

Το λάδι Batana εκτιμάται ιδιαίτερα για τις καλλυντικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες

Είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που μπορούν να θρέψουν και να προστατεύσουν τα μαλλιά και το δέρμα. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του:

Οφέλη για τα μαλλιά:

Προωθεί την ανάπτυξη των μαλλιών: Το έλαιο Batana είναι πλούσιο σε ελαϊκό οξύ, το οποίο μπορεί να διεισδύσει στον άξονα της τρίχας και να τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τους θύλακες της τρίχας και να αποτρέψει το σπάσιμο των μαλλιών.

Επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά: Το έλαιο Batana περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να επανορθώσει τα κατεστραμμένα μαλλιά και να αποτρέψει το σπάσιμο των άκρων. Μπορεί επίσης να κάνει τα μαλλιά πιο απαλά!

Αποτρέπει την πιτυρίδα: Το έλαιο Batana έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες που μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη μυκήτων που προκαλούν πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής. Μπορεί επίσης να καταπραΰνει τον κνησμό, αλλά και το ξηρό και ξεφλουδισμένο τριχωτό της κεφαλής.

Οφέλη για το δέρμα:

Ενυδατώνει το δέρμα: Το έλαιο Batana είναι μια εξαιρετική ενυδατική κρέμα που μπορεί να ενυδατώσει και να μαλακώσει το δέρμα. Μπορεί επίσης να αποτρέψει την απώλεια υγρασίας και να προστατεύσει το δέρμα από περιβαλλοντικές βλάβες.

Μειώνει τις ρυτίδες: Το έλαιο Batana περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες και να αποτρέψουν την πρόωρη γήρανση. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και να μειώσει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
13 / position1: 218 / position2: 558
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb