ENTERTAINMENT

Kim Kardashian: Πόσο πληρώνει τον κομμωτή Chris Appleton για τις εμβληματικές εμφανίσεις της;

Η Kim Kardashian θα ξοδέψει ένα σωρό χρήματα όταν ο Chris Appleton δουλεύει για τα εκπληκτικά look της
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Kim Kardashian: Πόσο πληρώνει τον κομμωτή Chris Appleton για τις εμβληματικές εμφανίσεις της;
Collage

Αν και ο Chris Appleton συνεργάζεται με πολλές πελάτισσες, είναι περισσότερο γνωστός για τα εκπληκτικά χτενίσματα που έχει δημιουργήσει για την Kim Kardashian. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και η Kim είναι πάντα δίπλα του!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kim Kardashian είναι διάσημη για πολλά αξιομνημόνευτα χτενίσματα και ένα από τα πιο ξεκάθαρα παραδείγματα είναι όταν ειχε τα μαλλιά της σε μια μακριά αλογοουρά στο Met Gala του 2021.

Το Business Insider ανέφερε ότι η Kim ξόδεψε 10.000 δολάρια για αυτην αλογοουρά.

Ωστόσο, κανείς δεν είναι σίγουρος πόσο τον πλήρωσε για τη συγκεκριμένη δουλειά. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ωστόσο: αυτα τα hair extensions δεν είναι φθηνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, φαίνεται πιθανό ότι η Kim Kardashian δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει χιλιάδες (ή ακόμα και δεκάδες χιλιάδες) δολάρια για τα μαλλιά της όταν πηγαίνει σε μια σημαντική εκδήλωση όπως το Met Gala. 

Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν η Kim πληρώνει τον Appleton ανά εμφάνιση ή αν του δίνει μια μηνιαία αμοιβή. Ωστόσο, το 2020, η Mirror ανέφερε τι πλήρωσε η Kim για τα μαλλιά της. Σύμφωνα με το The Mirror, της άρεσε να δουλεύει με τον Andrew Fitzsimons μαζί με τον Appleton. Η δημοσίευση ανέφερε ότι η ημερήσια αμοιβή τους ήταν 1.900 δολάρια.

Αν και η Kim Kardashian δεν έχει πει πόσα πληρώνει τον Chris Appleton και ούτε εκείνος έχει μοιραστεί τις αμοιβές του, είναι ξεκάθαρο ότι η σταρ έχει ξοδέψει έναν σκασμό χρημάτων για τα μαλλιά της στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 188 / position2: 437
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb