ENTERTAINMENT

Ο αποχαιρετισμός της Jennifer Aniston στον Matthew Perry σπάει καρδιές

Το αντίο της ηθοποιού
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο αποχαιρετισμός της Jennifer Aniston στον Matthew Perry σπάει καρδιές

Η Jennifer Aniston είπε το δικό της "αντίο" στον Matthew Perry μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Matt LeBlanc και Courtney Cox, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη σειρά Friends. Τα συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το "αντίο" της Jennifer Aniston

"Αυτό πονάει βαθιά... Το να πρέπει να πούμε αντίο στον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω βιώσει ξανά. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποια φάση της ζωή μας. Απώλεια ζωής ή αγάπης.

Το να μπορείς να διαχειριστείς αυτό το πένθος σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Είναι μέρος του DNA μας. Ημασταν πάντα οι έξι μας. Αυτή ήταν η οικογένεια που επιλέξαμε και άλλαξε για πάντα το ποιοι ήμασταν και ποιο μονοπάτι θα ακολουθούσαμε" γράφει αρχικά η Jennifer Aniston.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Ο Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε τα «γέλια τους» νόμιζε ότι θα πέθαινε.

Η ζωή του εξαρτιόταν κυριολεκτικά από αυτό. Και, πέτυχε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γελάσαμε δυνατά. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, διαβάζω τα μηνύματα που στέλναμε μας ο ένας στον άλλο. Γέλιο και κλάμα και μετά πάλι γέλιο. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τo δεύτερo slide…)"

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 35 / position2: 608
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb