FITNESS

4 συνταγές πρωινού, γεμάτες πρωτεΐνη που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μυες

Αν είσαι σε φάση που θες να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
4 συνταγές πρωινού, γεμάτες πρωτεΐνη που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις μυες
Collage

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πλιγούρι βρώμης με μπανάνα και ξηρούς καρπούς

Ειναι ένας απολαυστικός συνδυασμός γεύσεων και υφών, συνδυάζοντας τη φυσική γλυκύτητα των ώριμων μπανανών με τον υγιεινό πλούτο των ξηρών καρπών. Η κρεμώδης σύσταση του πλιγούρι βρώμης παρέχει μια ανακουφιστική βάση για το απολαυστικό μείγμα, δημιουργώντας μια απόλαυση πρωινού που δεν είναι μόνο νόστιμη αλλά και διατροφικά ισχυρή.

Θες βρώμη, πρωτεΐνη ορού γάλακτος σε σκόνη (άρωμα βανίλιας), μπανάνες κομμένες σε φέτες, ψιλοκομμένα καρύδια, κανέλα και γάλα αμυγδάλου. 

ή Πλιγούρι βρώμης με μπανάνα και κακάο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραλλαγή της παραπάνω συνταγής, ρίχνεις 1/4 ενός κουταλιού του γλυκού κακάο  μέσα στην βρώμη και το γάλα πρωτεΐνης (να το έχεις ζεστάνει πρώτα) και ανακατεύεις καλά. Έπειτα προσθέτεις τις μπανάνες.

Φυστικοβούτυρο και βρώμη
Το φυστικοβούτυρο και η πρωτεϊνική βρώμη απογειώνουν την εμπειρία του πρωινού με τον ακαταμάχητο συνδυασμό τους. Το φυστικοβούτυρο είναι μια καλή πηγή πρωτεϊνών και υγιεινών λιπών, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση των μυών και τον κορεσμό. Η σκόνη πρωτεΐνης ενισχύει περαιτέρω τις μυϊκές ιδιότητες του γεύματος. Ρίξε από πάνω όσα φρούτα θες αλλά προτείνουμε κάτι σε ράσμπερι, μπλούμπερι κ.ο.κ

Φυσικά, ομελέτα!

Αν θέλετε να αυξήσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης στο πρωινό τότε τα αυγά είναι η τέλεια λύση και μια πολύ απολαυστική ιδέα αλμυρού πρωϊνού, υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και χαμηλής σε υδατάνθρακα. Η χοληστερόλη που βρίσκεται στα αυγά είναι γνωστό ότι είναι καλή χοληστερόλη που μπορεί πραγματικά να είναι ευεργετική για την υγεία! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 482 / position2: 689
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb