ΜΑΛΛΙΑ

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο styling εάν έχεις λεπτά μαλλιά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Πρέπει να αποφύγετε λάθη για να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο styling εάν έχεις λεπτά μαλλιά, σύμφωνα με τους ειδικούς
Φωτογραφία από ALINA MATVEYCHEVA

Για όσους αντιμετωπίζουν αραιά μαλλιά ή σπασμένες άκρες, οι κομμωτές συνιστούν να προσέχετε ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία styling με θερμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η χρήση υπερβολικής θερμότητας στα μαλλιά σας μπορεί να επιδεινώσει την τριχόπτωση και να βλάψει τα μαλλιά σας. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη σωστή χρήση των εργαλείων styling με θερμότητα και να αποφύγετε λάθη για να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή.

Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση ενός θερμοπροστατευτικού σπρέι για την αποφυγή περαιτέρω ζημιάς και θραύσης. 

Όταν δεν χρησιμοποιείς τέτοιο σπρέι κατά τη χρήση εργαλείων styling όπως ισιωτικά, πιστολάκια, σίδερα για μπούκλες και λοιπά μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη εμφάνιση και επιτάχυνση της τριχόπτωσης εκτός από την ψαλίδα. Η χρήση ενός θερμοπροστατευτικού είναι απαραίτητη καθώς δεν τις προστατεύει μόνο αλλά και ενυδατώνει και θρέφει τις τρίχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμότητα από τα εργαλεία styling αφαιρεί συνήθως την υγρασία από τα μαλλιά,. Υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία styling στην αγορά στις μέρες μας και είναι σημαντικό να τα προστατεύεις αν θέλεις να έχεις υπέροχα μαλλιά.

Επίσης αν έχεις τέτοιο εργαλείο styling πάρε ένα καλό, όχι φτηνό, που θα έχει οπωσδήποτε τα παρακάτω χαρακτηριστικά - θα έχει κουμπί για να μειώνεις τη θερμοκρασία, θα κλείνει αυτόματα και θα είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Συνιστούμε εργαλεία που χρησιμοποιούν τεχνολογία υπέρυθρων επειδή η τεχνολογία λειτουργεί για να κλειδώνει την υγρασία στις τρίχες αντί να στεγνώνει τα μαλλιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 281 / position2: 775
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb