ΝΥΧΙΑ

Αυτή την εβδομάδα, αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο δημοφιλές

Ποια απόχρωση σου ταιριάζει;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτή την εβδομάδα, αυτό το χρώμα στα νύχια είναι το πιο δημοφιλές
Φωτογραφία από cottonbro studi

Στη σφαίρα της ομορφιάς και της μόδας, μερικά κλασικά δεν ξεθωριάζουν ποτέ. εξελίσσονται μόνο με το χρόνο. Κανένα χρώμα δε μπόρεσε ποτέ να τα βάλει με το κόκκινο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις στάρλετ του Χόλιγουντ μέχρι τις καθημερινές fashionistas, η γοητεία του κόκκινου βερνικιού νυχιών έχει αιχμαλωτίσει γενιές και έγινε συνώνυμο της αυτοπεποίθησης, της κομψότητας και της τόλμης. Ρωτήσαμε nail artists και μας είπαν πως το κόκκινο, αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του!

Ποια απόχρωση σου ταιριάζει;

Σκούρες αποχρώσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι βαθιές αποχρώσεις παραπέμπουν σε εικόνες πολύτιμων λίθων και προσθέτει μια βασιλική πινελιά σε κάθε σύνολο. Είτε σε γυαλιστερό φινίρισμα είτε διακοσμημένα με αστραφτερές πινελιές, τα πιο βαθιά κόκκινα νύχια αποπνέουν αίγλη και γοητεία, καθιστώντας τα ιδανικά για ειδικές περιστάσεις και επίσημες εκδηλώσεις.

Έντονες αποχρώσεις

Αν λαχταράτε ένα ποπ χρώμα που τραβάει την προσοχή, τα φλογερά κόκκινα νύχια είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι ζωντανές αποχρώσεις του κόκκινου που τραβάνε την προσοχή εκπέμπουν ενέργεια και ζωντάνια, φωτίζοντας αμέσως κάθε εμφάνιση. Είτε σε γυαλιστερό είτε σε ματ φινίρισμα, τα φλογερά κόκκινα νύχια είναι τέλεια για εκείνες τις μέρες που θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να κάνετε μια τολμηρή δήλωση.

Η κλασική αξία

Τα πραγματικά κλασικά, κατακόκκινα νύχια αποπνέουν κομψότητα και διαχρονική κομψότητα. Αυτή η ζωντανή απόχρωση του κόκκινου φέρει μια νότα ζεστασιάς, καθιστώντας την καθολικά κολακευτική σε όλους τους τόνους δέρματος. Είτε συνδυάζονται με ένα μικρό μαύρο φόρεμα για μια βραδινή έξοδο είτε με ένα πεντακάθαρο λευκό πουκάμισο για μια λαμπερή εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα κλασικά κατακόκκινα νύχια δεν παραλείπουν ποτέ να κάνουν μια δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 295 / position2: 372
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb