ENTERTAINMENT

Πώς η Kat Von D αποκήρυξε τη μαγεία και τον αποκρυφισμό: Η πνευματική μάχη της

Η Kat Von D γεννήθηκε στο Μεξικό από γονείς χριστιανούς ιεραπόστολους
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πώς η Kat Von D αποκήρυξε τη μαγεία και τον αποκρυφισμό: Η πνευματική μάχη της
COLLAGE

Η Kat Von D μίλησε ανοιχτά σχετικά με την απόφασή της να εγκαταλείψει τη «μαγεία» και να στραφεί στον Ιησού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα επεισόδιο του podcast "Relatable" του Νοεμβρίου 2023, η ιδια εξήγησε ότι τα lockdown για τον COVID την ανάγκασαν να επαναξιολογήσει τις "προοπτικές" της και σύντομα βρήκε τον εαυτό της να λαχταράει για πνευματικότητα. 

Η Kat Von D γεννήθηκε στο Μεξικό από γονείς χριστιανούς ιεραπόστολους. Όταν μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ηλικία 6 ετών με τους γονείς της, η Kat άρχισε να «ξεφεύγει» από τον Χριστιανισμό. Παραδέχεται ότι κατά τα εφηβικά της χρόνια, άρχισε να «αγανακτεί» με την εκκλησία και να αγοράζει κάρτες ταρώ και να πηγαίνει σε spiritual retreats

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Καθώς έφτασα στα 20 μου, άρχισα να ψάχνομαι χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ψάχνω βέβαια, ο,τιδήποτε new age», είπε. Σύντομα, άρχισε να διαβάζει και να συλλέγει αποκρυφιστικά βιβλία. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kat Von D (@thekatvond)

Όταν ξεκίνησε η πανδημία του COVID, η Kat Von D άρχισε να "επαναξιολογεί" τη ζωή της.

"Σκεπτόμενη το τι κάνω στη ζωή μου και ποιες είναι οι προοπτικές μου, έφτασα στο κομμάτι της πνευματικότητάς μου και εκεί άρχισα να ξανασκέφτομαι πολλά πράγματα", είπε. Η Kat άρχισε τελικά να παρακολουθεί κηρύγματα κάθε Κυριακή στην Εκκλησία.

"Απλώς ήθελα όλο και περισσότερα και έτσι άρχισα να μελετώ τη Βίβλο", είπε. "Εκείνη τη νύχτα συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω πια αυτά τα δεκανίκια στη ζωή μου", είπε. "Αισθάνομαι ότι αυτές οι τεχνικές αναπνοής ή τα ξόρκια ή η λατρεία της φύσης - όλα αυτά τα πράγματα είναι απλά δεκανίκια. Δεν είναι πραγματικά η απάντησή μου."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 229 / position2: 770
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb