ENTERTAINMENT

Brooke Shields: Αποκάλυψε πώς ο Bradley Cooper τής έσωσε τη ζωή

Η ηθοποιός και μοντέλο έπαθε επιληπτική κρίση λίγο πριν από την εμφάνισή της σε show.

Δημοσίευση ΝΟE 03, 2023
Brooke Shields: Αποκάλυψε πώς ο Bradley Cooper τής έσωσε τη ζωή

Για πρώτη φορά η Brooke Shields αποκάλυψε ότι υπέστη μια επιληπτική κρίση λίγες μέρες πριν κάνει το ντεμπούτο της σε ένα one-woman show. Μάλιστα, όταν προσπάθησαν ανεπιτυχώς να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον σύζυγό της, ο Bradley Cooper ήταν εκείνος που κατέληξε στο πίσω μέρος ενός ασθενοφόρου μαζί της να της κρατά το χέρι καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα έγιναν στις 7 Σεπτεμβρίου 2023 στη Νέα Υόρκη και η ίδια τα αποκάλυψε στην αρχισυντάκτρια του Glamour, Samantha Barry, για ένα από τα εξώφυλλα του περιοδικού «Γυναίκες της Χρονιάς 2023».

Σε αυτή τη συζήτηση, η Shields λέει ότι προετοιμαζόταν για το one-woman show της, Previously Owned, που θα έκανε ντεμπούτο στις 12 Σεπτεμβρίου στο διάσημο Café Carlyle. Η ίδια παραδέχεται πως εν μέσω αυτής της προετοιμασίας έπινε πολύ νερό και δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι είχε χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο. Περίμενε ένα Uber όταν, ξαφνικά, άρχισε να νιώθει περίεργα και οι άνθρωποι γύρω της ρωτούσαν αν είναι καλά.

«Μετά πήγα στη γωνία – χωρίς κανένα λόγο. Έλεγα “Γιατί είμαι εδώ έξω;”», θυμάται. «Στη συνέχεια μπήκα στο L’Artusi που ήταν δίπλα και πήγα στον σομελιέ, ο οποίος είχε αφιερώσει μια ώρα για να παρακολουθήσει το run-through μου. Μπαίνω μέσα, με πλησιάζουν δύο γυναίκες- δεν τις ξέρω. Όλα αρχίζουν να γίνονται μαύρα. Τότε τα χέρια μου πέφτουν στο πλάι και εγώ με το κεφάλι στον τοίχο. Αρχίζω να παθαίνω μια επιληπτική κρίση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την Κλινική Mayo, μια τέτοια κρίση, γνωστή και ως τονικοκλονική επιλητπική κρίση, προκαλεί απώλεια συνείδησης και βίαιες μυϊκές συσπάσεις. Κατά τη διάρκεια μιας τονικοκλονικής κρίσης, οι μύες γίνονται άκαμπτοι, γεγονός που προκαλεί την πτώση του ατόμου. Στη συνέχεια, οι μύες λυγίζουν και χαλαρώνουν εναλλάξ.

Η Brooke Shields συνέχισε λέγοντας πως άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, «έγινα εντελώς μπλε» και «προσπαθούσα να καταπιώ τη γλώσσα μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να με φορτώνουν σε ένα ασθενοφόρο. Έχω οξυγόνο», λέει. «Και ο Bradley f**king Cooper κάθεται δίπλα μου και μου κρατάει το χέρι».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 236 / position2: 1091
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb