SKIN CARE

Τι παίζει με τις LED μάσκες; Tις φορούν οι διάσημες ‑ Υπόσχονται πως κάνουν θαύματα

Το δέρμα σας έχει τον δικό του μεταβολισμό και καθώς μεγαλώνετε, φυσικά αυτός ο μεταβολισμός επιβραδύνεται
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τι παίζει με τις LED μάσκες; Tις φορούν οι διάσημες ‑ Υπόσχονται πως κάνουν θαύματα
Collage

Η πηγή της νιότης δεν υπάρχει — περίμενε, κάπως υπάρχει. Έτσι λένε τουλάχιστον. Υπάρχει και φωτίζει σαν LED!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας και αν το νεανικό δέρμα βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας, τα εργαλεία ομορφιάς είναι εκεί έξω. Η μεγάλη ερώτηση είναι, πόσα από αυτά κάνουν δουλειά;

Το δέρμα σας έχει τον δικό του μεταβολισμό και καθώς μεγαλώνετε, φυσικά αυτός ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.

Το ίδιο συμβαίνει και με την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματός σας. Και όπως γνωρίζετε, το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματός σας, γι 'αυτό σημάδι γήρανσης είναι η χαλάρωση του δέρματος και οι ρυτίδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τις κρέμες και τις θεραπείες αλλά και τα gua sha κι όλα τα άλλα εργαλεία, τώρα τελευταία βλέπουμε πολύ στα social media τις LED μάσκες.
Μια τέτοια μάσκα υπόσχεται πως βοηθά: στην πρόληψη της γήρανσης, με τα μαύρα στίγματα και δυσχρωμίες, στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Μπορεί όπως λένε οι αισθητικοί αλλά και οι διάσημες που τη δοκίμασαν να βοηθήσει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού του δέρματος αφήνει το δέρμα λαμπερό, ενισχύει την κυκλοφορία και τη λεμφική ροή, βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Οι διάσημες φορούν αυτή τη μάσκα κάθε μέρα για 15 λεπτά! Θα το κανες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
4 / position1: 241 / position2: 609
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb